Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcticMT2 [Dedyk]

shew32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie Przepraszam wczoraj była testowa beta nawet bez zapowiedzi i zostawiłem opis na gg ze beta wystartowała zapomniałem go usunąć a on napisał prezke na odpier.... i do tego bez mojej zgody ...co do serwera jest dopracowywany cały czas! min zbroje szmaragd i szafir są dopracowywane bony oraz robione catacomby beta wystartuje kiedy ja o tym zadecyduje a serwer jest zabezpieczony min kis 2012 i firewalle co tu dopowiedzieć Nie odpowiedzialny GM trochę zhańbił arctice w tym momencie do tego w prezce błędy...

SYSTEM ULEPSZEŃ JEST RÓWNY!!

Ten system ulepszeń nie wiem skąd on wytrzasnął jak jest całkiem inny

Posadę już ma odebraną nie chce nie odpowiedzialnych administratorów...

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale napis na końcu prezki:

"Będzie wiele więcej broni niż teraz oraz zbroji i biżuteri"

Mnie zniechęca niestety i nie zagram.

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA...PREZKA BEZ MOJEJ ZGODY I NIE ZGODNA Z SERWEREM! UP...Nie martw się serwer wyróżnia się jednym...

99lvl

epiki podstawowe np bojowy syrek smiercio, szpon->swiety->baron

bransa i naszyjnik z epików tylko będzie..tylko 1...z dostosowanymi bonami.

Zbroje to nie będzie 20 hwangów..będzie to stal->szmaragd->szafir oczywiście nie zdobędziecie tego 1 dzień troche utrudnie wam to ...w końcu epik to epik a nie coś z kim każdy biega...

a więc Mod ZAMYKAJ:) Zapowiedź bety napisze jak będę miał czas bo teraz pracuje nad serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...