Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Werbowanie przyjaciól- nagrody

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby zmieniły się nagrody za zwerbowanie przyjaciela?

Na dzień dobry dostałem pierścień expa, a butków iwatru nie, nie dstanę już dalszych nagród opisabych w tym temacie: http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/1757025-zapro%C5%9B-znajomego-do-gry-w-metin2/

???

Opublikowano

Ej kolego up, naweyt nie przeczytałeś mojego psotu, ja nie dostałem tych butków! Mało tego przy rejestracji ukazała mi się taka informacja:

Twój bonus

Zarejestruj się teraz i otrzymaj ekskluzywny prezent!

Pierścień Doświadczenia

I dostałęm ten pierścień a butków ne ma!

Opublikowano

Przecież to Ty go zwerbowałeś, a nie on Ciebie. Dlatego on dostał Buty Wiatru, a Ty Pierścień Doświadczenia, bo masz albo 50 albo 70 lvl.

Opublikowano

heh, właśnie nie :)

Wszyscy się mylicie, ja wczoraj założyłem to konto, jako werbownik jescze nic nie otrzymałem, a postać która ma 1 lvl dostała na pierścień expa, tej postaci jescze nie było a pierścień już był, dali go od razu :P

Zaaraz spradwze czy butki i sok z granatu jest.

A jak było z nagrodami to wiem, bo miałem konta już tak założone i dostaje na główną i bufa nagrody ;)

Nigdzie nie spotkałem się z opisem zmian dlatego tu napisałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...