Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

limonkovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thx .

Bo wiesz niektórzy mówią że M lub G lepszy . :-)

Haha. Ktoś po prostu robił z sobie z Ciebie głupie żarty. Jasne jest to przecierz że wir na P jest najlepszy ponieważ jak sama nazwa wskazuje "Perfect" czyli perfekcyjny mistrz.

Zresztą :D Sam powinieneś się domyślić :D Przecież nie męczysz się w robienie jak najlepszych skilli tylko po to aby one były gorsze prawda ?

Może źle to ująłem ;D Ale staram Ci sie to jakoś zainterpretować że po prostu nie po to kupowałeś ku i kamienie duchowe wydając na to kase żeby potem i tak pogorszyć umiejętności :)

Myśle że Ci już wszystko wyjaśniłem :)

Pozdrawiam :)

cdf9afd4388528be10101381fd80f99c.gif
Opublikowano

wirek P najlepszy .

Chociaż , może mówili o berku ?

Berek najlepszy na G jest , ponieważ przyspiesza szybkość ataku lecz zwiększa obrażenia zadawane przez wroga , jesteśmy na nie bardziej podatni

Opublikowano

wirek P najlepszy .

Chociaż , może mówili o berku ?

Berek najlepszy na G jest , ponieważ przyspiesza szybkość ataku lecz zwiększa obrażenia zadawane przez wroga , jesteśmy na nie bardziej podatni

Ja tam zawsze popierdalam w berku na P i zyje, szybciej sie bije chociaz:)

gallery01843468.png
Gość daronian
Opublikowano

Jest zasada u Wojownika Body, którą każdy gracz wykorzystuje... 1. Aura 2. Berek 3. Wirek 4. Szarża 5. Trzystronne

Zawsze było 3-stronne przed szarżą, ale potem zobaczyli jaki ktoś błąd zrobił to się zdziwili.

Co do Twojego Wirka to ładuj go na P, a Berek zawsze na G. Ktoś wyżej wyjaśnił, a Awakena2 nie słuchaj, bo chyba nigdy nie miał skilli na G na PL'u.

Opublikowano

Przecież logiczne że Wirek na P jest najlepszy, ponieważ jest najlepiej rozwinięty.

Na G zostawia się Berka.

Opublikowano

Wirek na P jest najmocniejszy a skile zawsze rob tak:

Aura- P

Berek- G

Wir- P

3stronne- P

szarza P

6 skill(jak jest) P

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

umiejętności idą tak m-g-p , a ta ostatnia jest najlepsza nawet jak najedziesz na ikonke skilla pisze pod nim poziom drugi i widać że ma większe dmg

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Czytajcie wszystko napisał potem że mu chodziło o berek bo się pomylił....

Co do rozbudowy postaci nie zawsze aura będzie przed berkiem. Ja czasem wole najpierw w berka pocisnąć i nie chodzi mi o to że lepszy bo szybciej się biega lub bije tylko że opaskę wole aury kupić niż berka bo szybciej znajdę lub wole szybkość ruchu pierwsze :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

oczywiscie P

Dlatego że:

Wir na P to maksymana pozycja czyli perfekcyjna najwiecej wali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...