Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]który bot jest lepszy ?

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up mbot z tego co wiem to chyba już nie działa wgl ni jest aktualiowany ;D kilka miechów temu na nim latałem z 2 tyg bana/warna nie było.

Mbot nie robił tak wgl wrót , ale ma plusa bił alieny tylko ,że nie uciekał jak ktoś go bił ;/

Boxy bot dobry na boxy z wykrywalnoscią to nie wiem , ale napewno jest bardziej wykrywalny niż ibot/kbot czy PB-DOBOT

WojakPL

Opublikowano

Boxy bot tylko boxy zbiera . To jest dobry bot do zbierania boxów.

Tłucza alieny , ale we wrotach tylko;p

WojakPL

Opublikowano

@PL2 PL2 PL2 Biobot'a znajdziesz w necie,ale on już nie działa BP coś miało z tym związane , że nie działa , nie chodzi o aktualizacje bota , tylko BP pewnie pograziło czymś twórcy bota lub mu zapłaciło, żeby przestał bo aktualizować;p

WojakPL

Opublikowano

@up mbot z tego co wiem to chyba już nie działa wgl ni jest aktualiowany ;D kilka miechów temu na nim latałem z 2 tyg bana/warna nie było.

Mbot nie robił tak wgl wrót , ale ma plusa bił alieny tylko ,że nie uciekał jak ktoś go bił ;/

Boxy bot dobry na boxy z wykrywalnoscią to nie wiem , ale napewno jest bardziej wykrywalny niż ibot/kbot czy PB-DOBOT

Każdy bot jest tak samo wykrywalny. Nie ważne czy to Ibot,Kbot czy darmowy Boxy.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

@up własnie , że nie ... bo kiedyś za udobota 3 dni i ban. A jak na ibocie to nic po 1 msc nawet...

Więc mi nie wciskaj kitu , że każdy jest tak samo wykrywalny . Każdy bot jest inaczej troche napiasany i coś jest w tym kodzie co pozwoli go wykryć mniej czy więcej. Jeszcze kiedyś był biobot i był bardziej wykrywalny niż ibot/kbot.

To dlaczego kupuje najczesciej ibota/kbota ? i nie używają darmowcyh ?

Bo Darmowe to jedym słowem "DUPA"

WojakPL

Opublikowano · Ukryte przez EmpiUfo, 7 Czerwca 2012 - reklama
Opublikowano · Ukryte przez Coming, 7 Czerwca 2012 - reklama
Ukryte przez Coming, 7 Czerwca 2012 - reklama
Opublikowano

Boże -.- Ja zakładam tematy, gdzie głosujecie na najlepszego bota, a wy dalej swoje -.-. W moim temacie, są wszystkie aktualnie działające boty...

@top

boxybota też nie kupuj -.-

Opublikowano

Boże -.- Ja zakładam tematy, gdzie głosujecie na najlepszego bota, a wy dalej swoje -.-. W moim temacie, są wszystkie aktualnie działające boty...

@top

@top

widzisz temat zakłada osoba 14 postów więc pewnie nawet nie szukała -_- wiem, że nie jestem lepszy i mam 40-pare postów ale to moje drugie konto gdzie wcześniej miałem 160 tylko bana dostałem -_- to forum schodzi na psy

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...