Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilna wersja

szymek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie jak na se Hazel ustawić domyślnego skina forum?Bo gdy klikam pełna wersja to przechodzi do gurnej części forum tak sie dzieje od ostatniego update.Dla mnie to taki problem gdyż ktoś prosi np.O 22 żeby zamknąć temat to nie moge bo na tym skinie nie ma opcji moderatorskich a wtedy to za barezo nie mam dostępu do kompa.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

A mam pytanie czy ta opera używa zwykłego internetu czy łączy się przez wifi?Bo nie chce puźniej płacić

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano
puźniej

gurnej

Dysleksja rozumiem?

@TOP

Opera Mini rządzi, polecam ci tą przeglądarkę, bo się przeważnie pyta o konkretne czynności.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A mam pytanie czy ta opera używa zwykłego internetu czy łączy się przez wifi?Bo nie chce puźniej płacić

Jeżeli podłączysz się do wifi to oczywiście , że nic nie zapłacisz , bo zawsze domyślnie każda przeglądarka będzie używać tej opcji transmisji danych.

Bo gdy klikam pełna wersja to przechodzi do gurnej części forum

Nom.. też z tym miałem problem , jednak po prostu wciskałem to "na chama" aż w końcu wskoczyło...

@ tak w ogóle Ty w swoim telefonie nie masz chyba wifi :)

To jak chcesz go używać ,skoro go nie masz ? :P

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mam w smoim telefonie wifi jak bym nie miał to bym nie zakładał tego tematu... Sry pomyliłem sie z telefonem

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...