Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Elder Scrolls III: Morrowind

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ile to zajmuje? Trzy czwarte dysku mam zajęte (42gb wolne) i nie chce go całkiem zamulić.

Hmm cena na alledrogo niezbyt duża dobry materiał na prezent (urodziny się zbliżają).

Opublikowano

Na dysku około 1 GB. ;)

Gra jest już stara i niekoniecznie każdemu dzisiaj się spodoba. Ale zawsze warto spróbować, przez wielu uważana za jedne z najlepszych rpg

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gra miałem na 1 płycie cd i na kolejnych 3 cd dodatki do niej klasyk na wiele godzin grałem to x lat temu ale miło wspominam

Opublikowano

Pobrałem pirata dla testu i jak na razie jakoś specjalnie mi się nie podoba. Na razie bo dopiero zaczynam. I jest problem idę do tego miasta na początku bo nie wiem gdzie jest łazik idę a tu nagle jakieś zielone gówno na mnie leci to ja ze sztyletu naparzam a ten nic nawet jeden hp nie zejdzie.

Opublikowano

Usunąłem nie spodobała mi się specjalnie. Częściowo to przez grafikę. Wiem przy takim kompie nie powinienem wybrzydzać ale mi się gra nie specjalnie podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...