Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobic dobrego rycerza

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram rycerzem i proponuje wyfarmić 12k pu expisz do 31 lvla a jak nie idziesz do tomb i prosisz żeby ktoś cb podexpił wybierasz postać palladyn bo najlepszy według mnie a potem 50 lvl jak masz dobre eq możesz sam expic w tomb/alvi a jak nie to ksuj.Musisz mieć dobre miecze najlepiej wbić 75 lvl i kupić ereba +15 do tego reszta eq +12 acc 3x kryt abs celka uniki i masz dobra postać

Opublikowano

Jak zrobic dobrego rycerza mam 1 lvl i juz farmie PU na start mam 5kk chcę chdzoic z dwoma swordami

na jakim serwie grasz?

Opublikowano

Ja bym ci polecił iść na priva, nauczyć się grać rycerzem i dopiero na PL.

Nie słuchaj dikeja bo on głupoty gada...nikogo nigdy nie proś o podexpienie.

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

Ja ci polecam Destiny. Nie za szybki exp,farma pu tez potrzebna,drop tez niezly, duzo lvli :) Tez tam gram. Stronka to:

www.destinylastchaos.to

Ja tam wbiłem 40lvl w 30min chyba nie pamiętam ;p

Jak będziesz tam grał to pisz gg:28355449 :)

Opublikowano

Nie ogarniam tego servera mi sie wydaje ze mapka jest calkiem inna niz na PL jeżeli ktos jest chetny pomoc pisac xD

zrób postać (jaką chcesz), wbij 20 poziom, idź do gildi, aby szef założył Ci blok exp'a, i jeśli chcesz przy okazji zarobić na bloku to idź do juno na smoczydła obok świątyni Belfist podrop niebiany, albo jak chcesz szybko wyfarmić te 30-40k sp to idź do procyon tam też nawet dobrze dropią niebki, po bloku bij tam do 31 w procku, idź do trenera swojej klasy (np. rycerza), wybierz podklase, wymaxuj skille i pasywy, i jeśli chcesz szybko wbić 90+ poproś kogoś, żeby Cię podexpił w tombie, albo samemu na 31 do swiątyni margaduum (czy jakoś tak) w merac wbij tam 45, przy okazji wbijesz tam pasek (jeżeli to ep2 = destiny),

przypuśćmy wbijesz 5 pasek idziesz do egeha zbijasz na booglach i masz ok 60 poziom, teraz wydrop sobie broń na 65 i ulepsz do jak najlepszego + (najlepiej +15 ^^), jak już tą broń będziesz miał idź do tombu tam siedź do minimum 100, a jak chcesz grać najnowszą postacia, która jest od 90 poziomu, to wbij pierwszej postaci 90 lvl i załóż cienia, nim jest teraz bardzo łatwo farmić, mianowicie bierzesz zadanie u kolesia tego dużego (nie pamiętam nazwy) obok magazynierki w juno, które daje 1k pu za zabicie wyznaczonej ilości dusz, przy okazji można dużo zarobić, zadanie możesz oddawać na 4 pasku, który zwiększa zdobyte pu o 2.5x, albo oddać na platynce zwiększającej pu, chociaż dochodziły mnie głosy, że nie do końca działa :)

nie chcę mi się tego sprawdzać czy dobrze, więc za błędy jakieś przepraszam :)

Opublikowano

Nie graj tam... zwalony serw jednak. Zapraszam na 777LC :) Serwer dobrze dopasowany, pu nie za duze,exp nie za duzy,drop tez nie :) Jest tam polska gildia Tytanozz'a :)

Opublikowano

Najpierw poleciłeś mi server Destiny a teraz z tym wyjeżdżasz zdecyduj się

Jest ktoś chetny do zaoferowania gildii na Destiny bo chcialbym pofarmic HS'y xD

Opublikowano

Najpierw poleciłeś mi server Destiny a teraz z tym wyjeżdżasz zdecyduj się

Jest ktoś chetny do zaoferowania gildii na Destiny bo chcialbym pofarmic HS'y xD

idź na ch1 i pokrzycz, żeby jakiś Polak Cię wziął do gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...