Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug pieczęci (na max godzin)

MruuuuCzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki przydało się :D

jak widzicie jemu działa, a nie którym nie.

Odswiezam :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Od kiedy w tutach są dowody ze to dziala? gracze sprawdzaja, 2 raporciki poszly i juz nie spam

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odswiezam :)

Suois

Opublikowano

fajnie by bylo jakby na PLu dzialaloooo :* xD. ALe na privy tez sie przyda. LIKE . Na draenorze dziala ?

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Skoro sposób niektórym działa, a nie którym nie działa, to nie łatwiej by było wkleić jakieś screeny? Jak dla mnie to może być zwykły bullshit który nie działa, bo nie ma żadnych dowodów.

Opublikowano

fajnie by bylo jakby na PLu dzialaloooo :* xD. ALe na privy tez sie przyda. LIKE . Na draenorze dziala ?

Sprawdź, grałem tam i miałem pieczeć ale nie pomylałem o tym :)

UP@ Narazie nie dodam screenów bo na żadnym serwerze nie gram tylko się nudzę na mpcforum, jak bedę grał w co i bede miał pieczęć to dodam ;)

Suois

Opublikowano

Nie dziala :) Nie da sie zalozyc smokingu gdy siedzisz na pieczeci. I tyle w temacie.

spróbój(sry ale nie wiem jak sie pisze sproboj) na odwrot

Suois

Opublikowano

a działa to na Balmore ?? np na śnieżnego lwa albo tego dzika wojennego ??

nie bede na all serwer wchodzil i patrzyl..

a jakie pieczęcie można tak zbugowac na sg i us

wszystkie

Suois

Opublikowano

@refik :>

Osobiscie nie uzywalem jeszcze tego buga ale skoro dziala on na globalach to znaczy ze to kolejna powazna luka w plikach i ze w niedalekiej przyszlosci zostanie to zalatane :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, 2-5minut

ODSWIEZAM !!

sory ze tak rzadko ale szkola, nauka, zd.domowe, jebana pani od fizyki

Suois

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...