Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalzurMT [PL][Hamachi]

MaryBosses2569

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no cos nigdy sie z takim czyms nie miałem styczności a gram na serwie od poczatku wiec wez nie kłam jak się nie znasz czlowieku.....

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2x up, chlopcze po co sie klocisz ha nie idzie z ''morda'' na nikogo;]. Nie wiem po co go prowokujesz a nastepnie ''placzesz'' ze ha do Ciebie ma ''sapy'' dobra rada nie wypowiadaj sie w tym temacie, jeżeli musisz zmyślać albo prowokować ;]

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Extra serwer do pvp jak i do lekkiego expa naprawdę polecam i zapraszam do gry :-)

Mój nick na serwerze : NuSSyPL Sura BM ^^

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

sinbad202, raport na ciebie już poszedł. Myślałem, że serwer fajny a tu Ga co chwilę jakieś błedy ortograficzne robi, i jeszcze pisze non-stop ,,Szłó". Np. ,,Aby szło yang dropić kup 3 ręke".

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Nie zagram na serwie, a do dlatego, że:

Nie podoba mi się od ch*ja broni. Podejrzewam, że to pliki rykoxa.

Czekam na jakiś podstawowy serwer. System ulepszeń broni do epików 80lv, zbrojki do hwanga i brak 5/10 na klasy w 6/7.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

sinbad202, raport na ciebie już poszedł. Myślałem, że serwer fajny a tu Ga co chwilę jakieś błedy ortograficzne robi, i jeszcze pisze non-stop ,,Szłó". Np. ,,Aby szło yang dropić kup 3 ręke".

BO WIELE LUDZI SIE PYTA CZYTAJ UWAZNEJ STAN KOLO NIEGO W M1 I ZOBACZ ILE LUDZI PYTA SIE JAK YANG ZDOBYC

Bardzo fajny serwer gorąco polecam.

yyy? zal mi cb najpierw pochwalasz a potem mowisz ze dno... jakie dziecko

DO TEGO JEST @EDIT

Opublikowano

a po co ja spamuje ? raz napisze co 15 min po 2x zeby gracze wiedzieli jak dropię kase to dla dobra ... więc proszę sie nie gorączkować , jesli chodzi o orto to szybko pisze bo co chwile ktoś pisze a chce każdemu dopomóc .

Opublikowano

"GA ty na wsi mieszkasz ze boisz sie burzy?" pewien cytat po czym pojechałem mu i teraz mi grozi ze napisze opinie o servie hah ;x

Proszę go nie słuchać , bym go nie obraził gdyby mi nie cisnoł od wsi .

Opublikowano

ja nawet sie balem buzy bo kur tak walilo... kazdy dyga sie bo jak walnie to masz po komputerze... tylko dzieci graja podczas burzy...

Opublikowano

Wszyscy którzy grają na serwerze prosze o podanie Nicku na hamachi(wyslac nick na pw mpcforum) bo ga Będzie usuwał nieobecnych

UWAGA JESLI KTOS NIENAPISZE ZOSTANIE USUNIĘTY

Opublikowano

a mi nic niedaje... a staram sie pomagac : (> temu ...(XxXPOMPAXxX) dajesz jak on serw wyzywa ze padnie i idzie na ravie(same lagi)wraca i no no wracam do gry... i znow gra coto ma byc zal mi cb poprOSTU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...