Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalzurMT [PL][Hamachi]

MaryBosses2569

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM jest niekulturalny, nie umie sie zachować.

Widać, że nie zależy mu na graczach..

Nie polecam serwera, POSTAWIŁ BYM OGROMNEGO MINUSA!!!

Opublikowano

Dobranoc .

idę spać wykończony jestem po tym meczu z Grecja ; p

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Ja tam mówię Brak zainteresowania GA i do tego jak na złość wypusza bossy i kd i tak lagguje nie polecam

Jak bym mógł dał bym ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Damian Nie wypowiadaj się bo mam 14 lat a po 2 jest duzo graczy i narazie server on to nie zrobie buga chyba ze znasz sie na servie tak jak kot na paleniu fajek... a Kaspian wyluzuj juz nie laguje raz sie bawilem to juz wielkie halo widac nie Ogar z Cb nie podoba sie to wypeirdala.. i tyle i nie mamy oczym rozmawiać

Opublikowano

Nie kumam was ludzie ?... [GA]Glazurek tez ma swoje zycie i serwer moze wlaczyc kiedy sobie chce pozniej ... wiec nie spamcie , ze cos jest nie tak jak wszystko w porzadku i wcale nie ma lagów w m1 .... Po co te wąty ... to , ze wam nie dal kasy to co? Macie mapki idzcie dropic .. .wymyslcie cos w koncu to jest gra ; p

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Informuje, że serwer był od wczoraj do dziś online od rana do 1:20 w nocy. Dzisiaj online może być później, ponieważ ha prawdopodobnie gdzieś wyjeżdża i nie będzie mógł zostawić komputer i serwer online. Zapraszam na serwer jest jednym z lepszych serwerów nie ma w 6.7 na klasy jedynie do stat 25 int itp. pz 4k pz, 250 na potwory 30 do ruchu kryt i szycie 20 bony 1-5 25 int 40 moby 30 lud itp.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Serwer ON !!!! Po długim czasie... Start w Piątek Zapraszam Was !!!

Wbijać na hamachi tam wiecej info 15czerwca Piątek start 15.06.12r

Serwer ON !!! Po długim remoncie i zmianie na lepsze.. Serwer Ruszy Jutro (Piątek)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...