Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam frapujące pytanie :)

Limol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie a w zasadzie dwa

1. czy po instalacji gry na steam ( z plyty) będę musial ją wkladać za każdym razem czy bezpośrednio bez plyty będę mógl odpalać z steam'a

2. Czy sprzedawcy mają możliwość sprawdzenia czy key jest zarejestrowany w przypadku oddania gry w czasie ustawowym (10 dni od daty zakupu) czego wynikiem byloby nie przyjęcie do zwrotu??

Dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

1. Przez steam

2.Niewiem ale moj kolega pisal ostatnio do adminow by mu cd key wymienil bo ten co kupil byl niewazny i dali mu gre na konto

­

Opublikowano

czyli z tego co mówisz sprzedawcysobie raczej dużo nie robią z keyów skoro twój kumpel mial pecha i kupil na zużyymkeyu :P

możesz się dowiedzieć w jakim sklepie kupowal kolega??

Opublikowano

2.Niewiem ale moj kolega pisal ostatnio do adminow by mu cd key wymienil bo ten co kupil byl niewazny i dali mu gre na konto

Steam nigdy nie dałby mu key'a, dlatego, że "kupił, a był używany".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja miałem przypadek z BF3. Kupiłem i był nie zafoliowany. Pomyślałem sobie "OK, no trudno" . Zaczynam instalować gre a tu kod wykorzystany. Poszedłem do sprzedawcy, kazał się skontaktować z EA. EA natomiast kazało mi iść do sprzedawcy x_x . Na następny dzień poszedłem wymienić na inny egzemplarz. Szefowa sklepu Euro RTV AGD zadzwoniła do jakiejś firmy. Po długim oczekiwaniu okazało się że nie mają więcej egzemplarzy. Proponowali mi COD MW3 w tej samej cenie ale ja odmówiłem i dostałem pieniądze ;)

76561198004076728.png
Opublikowano

czyli z tego co mówisz sprzedawcysobie raczej dużo nie robią z keyów skoro twój kumpel mial pecha i kupil na zużyymkeyu :P

możesz się dowiedzieć w jakim sklepie kupowal kolega??

kupywal w na 3kropki

jak mi mowil napisal ze ma zly kod do steam a po kilku dniach jakos normalnie zainstalowal gre

chyba gre mu dali na konto

to byl portal 2

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...