Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę połączyć się z minecraft.net.

Qlimp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,nie grałem w minecrafta od ponad pół roku więc postanowiłem odświeżyć stary sentyment do owej gry,niestety premium nie mam więc ściagnąłem "Minecraft Beta Cracked" no dobra ... odpalam wpisuję nick,następnie muszę się zalogować,wiec podaje dane z rejestracji na stronie www.minecraft.net lecz wystąpił błą i piszę "Can't connect to minecraft.net" następnie dobra klikam "Play offline" i chce wejść na jakiś serwer.Wpisuje IP a następnie wyskakuję błąd i piszę "Disconnected by Server.Took to long to log in" wiem pewnie tematów było setki lecz najzwyczajniej nie mam czasu aby wszystkie przegladać. Dodam,że x miesięcy wcześniej wszystko działało prawidłowo.

Czy pierwszy i drugi błąd mają ze sobą coś wspólnego ?

dziewczynawstanikulezac.jpg
Opublikowano

@up oraz to jest piracki luncher

Może przeciążony serwer Mojang'u lub Pobierz Magic Luncher

mihcio15.png

Opublikowano

@up To jest i dla piratów i dla premium, nie wiem dla czego go nie usuną. Pamiętam jak ja wstawiłem piracki launcher to ban na 48h <_< .

@topic najprawdopodobniej robią coś właśnie na minecaft.net. A co do serwera to jest chyba wina serwera.

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...