Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Droga rozwoju..

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem tylko potwierdzić informacje.

Zdarzyło się tak, ze kiedyś nie chciało mi się grac... wyjechałem na front zabili mnie.. ja nikogo ani nie zabiłem.. anie nie uszkodziłem

I wyszedłem na plus.

x

Opublikowano

Chciałem tylko potwierdzić informacje.

Zdarzyło się tak, ze kiedyś nie chciało mi się grac... wyjechałem na front zabili mnie.. ja nikogo ani nie zabiłem.. anie nie uszkodziłem

I wyszedłem na plus.

Nie rozomiem przed chwila pisales ze wyszles na minus tera na plus pogobilem sie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up -.- Zajrzyj na mój profil, przejrzyj moje posty i zobacz jak nabija się sobie posty w profesjonalny sposób (mało kto się kapuje). To co ty robisz to amatorszczyzna. A z resztą kolejna konkurencja?xD

ale co do vk(H) zarabia bardzo dobrze jak na VI tier a na pewno lepiej nić KW-1S. Ogólnie zauważyłem że na wyższych tierach medami wychodzi się lepiej z kasą.

Opublikowano

@up -.- Zajrzyj na mój profil, przejrzyj moje posty i zobacz jak nabija się sobie posty w profesjonalny sposób (mało kto się kapuje). To co ty robisz to amatorszczyzna. A z resztą kolejna konkurencja? xD

Kto tu mowi o nabijaniu postow? Po prostu pomagam.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No miło, że na forum jest tak dużo "pomagaczy". Dziękuje wam, że raczyliście się tutaj udzielić i przy okazji nabić sobie postów.

Drogi Korosor"ze".. krosor"orze" ( kurna jak mam do cb się zwracać ) nie bój się.. te twoje nabijanie to ja widzę..

Tylko boję się napisać tego w poście, bo zaznaczą mi za offtop. :D

Pozdrawiam!! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...