Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Red Screen

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 14 lat, chodzę do szkoły, nie można mnie winić za to, że się dopiero uczę języka angielskiego. Po za tym przeczytaj tekst źródłowy, a nie.

@Edit

Po za tym o co ci chodzi, o to, że kazałem ci zmienić avatar ?

Nie mów mi że podstawówce nie uczyłeś się angielskiego. Bo mam tyle samo lat co ty , a angielskiego uczę się od 2 klasy szkoły podstawowej. O avatar nic nie mowie , nie ma problemu zn im

Opublikowano

Niemiecki w podstawówce wtf o.O (chyba, że 4-6 klasa).

Topic:

Też gdzieś, wcześniej na jakiejś stronce znalazłem to rozwiązanie wpisałem komendę i git wszystko działa. Na kolejny dzień rano również. Po poludniu nagle wbijam na WoT i mi fpsy spadły do 10 z 70fps, a wszystko wróciło do normy dopiero jak wpisałem komendę dezaktywującą. Nie wiem czy ktoś też tak miał. btw mam win7 i 3gp ramu, wszystko śmiga na max ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tak, w klasie 4-6, ale to offtop.

Może nie było to związane z tą komendą lub coś źle wprowadziłeś.

P.S

Zapraszam do dawania lajków.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Ekhemn..

Ja jeszcze o coś zapytam.

Słuchaj.. czy to bezpieczne, żebym przydielił 3GB RAMU do wot-a jak tylko mam 3 GB w kompie ??

Bo jak mi wot zajmie wolną przestrzeń to potem komp będzie mi mulił, bo wykorzysta dysk jako RAM.

ile wam gdzieś maksymalnie wykorzystuje wota RAM-u ??

Pozdrawiam!

ps.

Craftinger nie musisz nam o tym wszystkim mówić. Że masz 14 lat i nie maiłeś angielskiego w podstawówce.

Wystarczyło powiedzieć, że.. no.. że każdy może się pomylić.

@Edit:

Zainteresowałem się tym tematem, bo mi dzisiaj pierwszy raz ten błąd wyskoczył.

A mozna przydzielić 2,5GB RAM ?? taką komendą /2,5GB :)

x

Opublikowano

Mi bierze od 1 do 1,5Gb RAM mam windows 7 i ogolem 4Gb RAM DDR2 800Hz

BTW nie pisze sie RAMU tylko RAM a najlepiej pamieci RAM

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Słuszna uwaga.. ;D

Mi też tak zwykle zajmuje, ale dzisiaj jak mi wyskoczył ten czerwony ekran to sprawdziłem w menadżerze zadań.

I wyszło 2,1 GB RAM- 32 bity Windows XP professional

x

Opublikowano

@Zaacny

Jeszcze tego nie próbowałem z komendą /2,5, wolę nie próbować. Przy 3GB możesz zawsze to odwołać. Moim zdaniem jest to bezpieczne.

@Offtop

Flap_PL ale zaspamowałeś nasze forum Wot'a...

sygnatura111.jpg
Opublikowano

To nie dobrze powinno maks 1,5Gb pamieci RAM. A dokladnie to jaka masz pamiec sprawdz w cpuz lub speecy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Najelpiej daj ss z zakladki od pamieci RAM bo mitu chodzi o to czy masz DDR2 i jaka masz czestotliwosc czyli np 800Mhz

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przepraszam.. co częstotliwość zmienia ??

Pamięci jest tyle i tyle.. jak zabraknie.. komputer musi mieć pamieć więc tworzy ją na twardym dysku.

Nie kręć mnie tutaj... chyba, że się mylę.. jak coś.. udowodnij i nie pisz bezsensownych postów.

( bezsensownych- nie ma żanych aluzji do twoich poprzednij postów, nie chce mi się z tobą kłócić więc ci zaznaczam )

x

Opublikowano

WoT nie pochłania całych 3GB, tylko gdy jest taka potrzeba wykorzystuje trochę miejsca z tych 3GB. Dajmy na to ma ci się zrobić Red Screen i wtedy WoT automatycznie włącza te zasoby, co pochłaniają błędy. Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć :).

P.S mnie nie ma online, idę oglądać film. Po forum będzie chodził mój brat,

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Przepraszam.. co częstotliwość zmienia ??

Pamięci jest tyle i tyle.. jak zabraknie.. komputer musi mieć pamieć więc tworzy ją na twardym dysku.

Nie kręć mnie tutaj... chyba, że się mylę.. jak coś.. udowodnij i nie pisz bezsensownych postów.

( bezsensownych- nie ma żanych aluzji do twoich poprzednij postów, nie chce mi się z tobą kłócić więc ci zaznaczam )

Tak sie porostu pytalem i tyle lecz wieksza czestotliwosc zwieksza szybkosc pamieci RAM wiec tym samym nie trzeba tak duzo jej wykorzystywac przynajmniej tak mi to tlumaczyl kumpel informatyk

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak sie porostu pytalem i tyle lecz wieksza czestotliwosc zwieksza szybkosc pamieci RAM wiec tym samym nie trzeba tak duzo jej wykorzystywac przynajmniej tak mi to tlumaczyl kumpel informatyk

Źle myślisz.. to, że ci szybciej przetworzy danie i odeśle je z powrotem nie zmniejszy mi zapotrzebowania na pamięć :)

ilość danych do "przetworzenia" będzie taka sama.. gra się nie zmieni. Albo się myślę.. zresztą może zaraz w Google sprawdzę ^_^

@Edit:

Craftingers jeszcze jedno..

Wykonując ten tryk zwiększam przyzwoloną pamięć do wszystkich programów nie tylko do Wot-a.

Ale dobra.. myślę.. że jak jeszcze raz pojawi mi się ten błąd to zastosuję się do tego.

Pozdrawiam!

x

• 8 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Red Screen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...