Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

stankiew999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak,po długiej przerwie od Metina,ponieważ nie grałem aż 9 miesięcy (od września:D) nadszedł czas znów zacząć przygodę,wiec może ktoś poleci mi jakiś fajny priv?

Albo po prostu zagrać na PL'u? Opłaca się na solarze?Kupiłbym może coś tam yang.

Wiec? :))

Opublikowano

Jeżeli chcesz wracać na globala to na pewno nie pl :P Polecam us

Co do privów wszystko zależy od tego co lubisz ;P Easy/medium/hard. W prezentacjach poszukaj pewno coś znajdziesz.

Opublikowano

Jeśli kupisz sobie yangi to graj na solarze. Pewny i dobry start zawsze ci pomoże w dropieniu itd.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jeśli priv to: Rivendel lub Elite.

A Global: PL: Solar lub SG.

Ale na solarze będziesz musiał kupić yang na allegro lub robić dropka, żeby na EQ zarobić ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Metin2.PL (Solar s26) <-- jeżeli możesz wydać 100PLn na yang to będziesz już kozak na tym serwie.

Zawsze jak skończysz grać to możesz sprzedać postać z zyskiem (np wbijesz 50lv postaci i taka czysta kosztuje jakieś 50zł z bojem)

Osobiście polecam s26 Solar. Sam zacząłem tam grać i jest super.

Jeżeli nie masz kasy żeby wydawać to nic innego jak Metin2.SG

Opublikowano

O ile kupisz yang możesz grać na solarze.

(Jak chcesz kiedyś sprzedać konto też)

Jakby tak zaczynać od początku polecam SG.

Nie grałem tam długo, ale tyle co pograłem było super.

Angielski client sprawdza się bardzo dobrze.

Nie ma jakiś wysokich cen.

Opublikowano

CavalosMT2 to fajny serwer ;>

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Gość daronian
Opublikowano

Ja ci proponuje XenoXmt2 prywatny serwer który jest chyba najlepszy jeśli chodzi o polskie dedyki.

Taaak, jak będę miał dostęp do swojego komputera to Ci pokażę jakie fajny itemy z navi latają po graczach.

CavalosMT2 to fajny serwer ;>

Bardzo stary serwer, nie opłaca się.

Ja osobiście polecam zacząć na Metin2 SG - teraz robią jakąś akcję co do prywatnych serwerów, ale nie wiem o co dokładnie chodzi.

Jeśli privy mam wybierać to Turisas, Pandora i kilka innych, które znajdziesz w publikacjach.

Opublikowano

Taaak, jak będę miał dostęp do swojego komputera to Ci pokażę jakie fajny itemy z navi latają po graczach.

Bardzo stary serwer, nie opłaca się.

Ja osobiście polecam zacząć na Metin2 SG - teraz robią jakąś akcję co do prywatnych serwerów, ale nie wiem o co dokładnie chodzi.

Jeśli privy mam wybierać to Turisas, Pandora i kilka innych, które znajdziesz w publikacjach.

Chetnie zobacze te ss

54368807307633888318.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...