Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny serwer Minecraft

Dra4gonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe widze ze z cb dobry bajko pisarz jak chcesz kogos cytowac (jesli wiesz co to znaczy) to pisz to co pisałem a nie wymyślaj LOL... albo jesli nie umiesz zapamietac to zrob screna . powodzenia w pisaniu ksiazek chlopcze ^^

Jeśli myślisz, że Patkro wam coś da to się mylisz tam na górze jest mój post w którym jest umieszczona fotka jak mi obiecywał i gówno dostałem.

oczywiście ocenzuruje

Je*ać Adminów

Je*ać Modów

Na pewno tak nie pisałem, bo ja nie używam takich słów, a poza tym było zrobić zdjęcie bo nie masz dowodów. Ten cały Dragonio może sobie sprawdzić na czacie w konsoli.

1340021861-U660047.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Po pierwsze ja tu tylko rozdaje działki . Po drugie przyznam się Patkro i uki nie potrafią dawać działem wiec to ja przejąłem te obowiązki . Po trzecie w Regulaminie jest napisane " Admini i Moderatorzy nie daja itemow " ale i tak skromne itemy dajemy . Po czwarte jak widzicie osoby co komentują nasz serwer sa bez kultury i tylko wchodzą na serwer cytuje: "Ten serwer jest pier*****ty H*jowi admini pier*****e sie w dupe "

i czy tacy ludzie którzy sa bez kultury wiedzą co się dzieje na serwerze ?? Na 100% nie bo od

razu bana dostają i przychodzą na te forum i piszą głupoty i znowu przeklinają/wyzywają serwer .

Patkro , uki i majster dlaczego oni grają na tym serwerze ?? Myślicie że tylko mają Moderatorów i adminów ?? Mylicie się . Grają dlatego że mają na tym serwerze przyjaciół maja własne klany oraz jest świetna zabawa .

Jeżeli nie wiesz co sie dzieje na serwerze to nie pisz głupot .

Polecam ten serwer .

Opublikowano

Nadal jestem lekko zniesmaczony tym serwerem, lecz moderator kuczyn1995 mnie odbanował i chyba znów zacznę grać na tym serwerze.

Ale na razie jeszcze nie napisze polecam.

Pozdrawiam majkel0106

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Wbiłem i się nie opłaca sami analfabeci tam grają i działek nie umieją dawać pozdro!

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Jak taki cwany jesteś to podaj nick na ktorym grałeś na naszym serwerze ?? Podejrzewam że to ty tak wszystkich wyzywałeś . Działki nie dostaleś ponieważ za szybko wulgaryzmami rzucałeś i bana dostaleś .

Więc mi tutaj nie gadaj głupot.

Opublikowano

Witam, przepraszam za problemy, patkro7 został ukarany. To co pisał kuczyn1995 to prawda, on rozdaje działki bo inni moderatorzy są ,,niezbyt" umiejętni. Przepraszam za chaos na serwerze, miałem ostatnio problemy z modemem i nie mogłem wbić. Będę musiał pousuwać niektórym stopnie.

Opublikowano

Witam! Wszystkich bardzo przepraszam za chaos na serwerze. Miałem problemy z internetem. kuczyn1995 jest moim doradcą. Z pytaniami do niego.

Opublikowano

Zostałem odbanowany i myślę, że więcej takich nieporozumień nie będzie.

Pozdrawiam majkel0106

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Widząc ten temat oraz twarde dowody na administracje - debili nie odwiedzę tego serwa , myślę , że żaden normalny gracz nie wejdzie na coś takiego . ; >

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

UWAGA! Od teraz Moderatorzy nie mogą banować, a Ci co mieli Modów i tylko banowali nie mają Modów. Teraz uki5467 i patkro7 nie mają na was haka ;)

Opublikowano

Japierdole ! pozdrawiam moderatorow serwera . mistrzowie . nie ma to jak ban za to ze smialem sie z moda dlatego ze nie umie cuboidow dawac . ...

ale coz . to nie wina moderatora . to wina tego przyjeba Admina . bo daje moda takiemu noobowi . ech

Opublikowano

Jeżeli mówicie ze serwer zje**** to czemu na moje posty nie odpowiadacie ?? Ja wam odpowiem bo nie wchodzicie na serwer lub wchodzicie i wyzywacie . Bana dostajecie i dzidzie przychodzą na serwer aby sie pochwalić własną głupotą .

cytuje "Nie wchodźcie na serwer bo ten serwer jest zjeb*** moderatorzy nie potrafią dać dzialki" .

A ty gówno w trawie tzw Temperaturek to ty jesteś niedojrzały

"Pozdrawiam noobków uki5467 oraz kuczyn1995 zjeby jak nic

<3

A tutaj dojrzałość pięknego zjebanego admina kuczyn1995

<3"

Tempereturek za dużą masz temperature aby grać na tym serwerze pozdro !

Opublikowano

nie muszę wchodz na serwer aby zobaczyc jak zjebana administracja ;)

podziękuję z góry :)

Pozdro :)

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

O macie przykład komentują serwer nie wchodząc na niego !

a wiesz dlaczego? w prezentacji nie ma nic, przeczytałem wszystkie posty i widzę jak gracze mówią o administracji :)

ot dlatego nie wejdę na serwer :)

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

jakby jedna osoba napisała ze z Administracją jest coś nie tak to pewnie bym się nie przejmował :)

ale że tu każdy albo co drugi post taki to wybacz ale podziękuję :)

nie oceniam waszego serwera jako budowli miasta itp.

tylko po administracji bo wiem jak się gra przy miłej administracji i odwrotnie ;)

temat uważam za wyczerpany :)

nie wchodzę na serwer :)

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...