Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny serwer Minecraft

Dra4gonio

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze od wczoraj, myślałem nad kupnem konta VIP, lecz gdy dzisiaj moderator "patkro7" kazał mi budować swój zamek za darmo (wcześniej obiecywał nagrode). Gdy około godzin 20;30 zaczął strzelać piorunami w mój dom i we mnie, powiedziałem mu, że jak będzie się tak zachowywał to ten serwer będzie miał negatywną opinię. I potej wiadomości został wystrzelany piorunami i dostałem bana. Niesłusznie go dostałem i według mnie moderator nie powinien dawać banów. Tym bardziej niesłusznych.

Pozdrawiam majkel0106

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Myślę, że jak moderator 'patkro7" poprawi swoje zachowanie i zostanie ukarany to serwer znowu będzie miał dobrą opinie.

Pozdrawiam majkel0106 :rolleyes:

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Dra4gonio czhyba pomyliłeś nazwy tematów, powinno być noobski serwer MineCraft.

Rozmowa z moderatorami,

sc1q.jpg

sc2d.jpg

A oto efekt xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

sc3s.jpg

Pozdrawiam noobków uki5467 oraz kuczyn1995 zjeby jak nic <3

A tutaj dojrzałość pięknego zjebanego admina kuczyn1995 <3

xde1.jpg

A oto efekt jego dojrzałośći xD xD xD

xde2n.jpg

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dodaje zdjęcie do mojego wcześniejszego posta, w którym napisałem, że powinienem dostać wypłatę za budowę dla moderatora "patkro7", lecz jej nie dostałem.

P.S. Według mnie moderator nie powinien mieć możliwości dawania banów.

Pozdrawiam majkel0106

post-660047-0-43514400-1339832118_thumb.png

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Prezentacja świadczy o serwerze, a tak nie oszukujmy się jest lekko mówiąc chujowa. Tytuł tematu "Fajny serwer Minecraft" powinien zostać zastąpiony na "Beznadziejny serwer Minecraft"

Co do samego serwera to też nie najlepiej to wygląda. Można bez problemu wbić z Nodusem i jest zabawa, admin nie chciał mi dać działki...

Ocena końcowa 2/10

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Dobrze, że zakazał, ale najpierw mogłeś nie obiecywać. A poza tym nie wiem czego dostałem bana i dlaczego moderator daje bany. Od tego jest admin, a nie moderator, który nawet cuboida dać nie umie :rolleyes: .

1340021861-U660047.png
Opublikowano

Dra4gonio czhyba pomyliłeś nazwy tematów, powinno być noobski serwer MineCraft.

Rozmowa z moderatorami,

sc1q.jpg

sc2d.jpg

A oto efekt xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

sc3s.jpg

Pozdrawiam noobków uki5467 oraz kuczyn1995 zjeby jak nic <3

A tutaj dojrzałość pięknego zjebanego admina kuczyn1995 <3

xde1.jpg

A oto efekt jego dojrzałośći xD xD xD

xde2n.jpg

kuczyn i uki do moderatorzy admin to dra4gonio

Opublikowano

Powiem tyle ten serwer to same nooby mod patryko znwou zmusza wlasnie w tej chwili 2 soby do jakiegos budowania gdzy sie zapytalem czemu mi nie dzialki powiedzial nic nie powiedzial a jak powiedzialem ze pilnuje tylko 2 graczy to ci 2 powiedzieli cytuje:,,On sie nami tylko zajmuje bo my mu tylko poomagamy zbudowac zamek czy cos takiego''

ja powiedzialem czy cos dostana za to cos

a oni ,,dostaniemy po 64 diaxy'' proste nie wchodzcie na ten serwer jest tam tyle budowli ale nikt tam nie gra poprostu amini i mody to dżiw*** juz nie powiem dalej tego poniewaz sami rozumiec posty innych uzytkowników radze nie wchodzcie tam

POZDRAWIAM FukerFace

Zapomnialem dodac ze mod powiedizal do tych 2 jak wychodzilem napiszecie na mpcmily post uratujcie dupe mi ukiem i HA a oni powiedzieli ze dobra a wiec widzicie ze admini i mody tylko tam przekupuja i tyle serwer stworzony z nobów

Opublikowano

Niezabardzo dobrze się prezentujecie :(

Mówię nie wchodź bo ja... Mod każe ci budować jak zbudujesz to banuje...

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Witam gram na tym serwie od kilku dni i jak narazie ten serwer wygląda obiecująco niemam żadnych przeciwskan, moderatorzy sa mili proszac o otrzyanie dzialki dostalem ja w krutkim czasie. pomagaja w pracach przy budowie wlasnej posiadlosci jak dlamnie ten serwer jest fajny i jest w milej atmoswerze POLECAM!! wszystkim

oczywiscie opinia pozytywna :)

pozdrawia : MAJSTER

Opublikowano

Patkro7 uzasadnij dlaczego dostałem bana, bo prędzej ty powinieneś dostać za strzelanie piorunami w graczy.

1340021861-U660047.png
Opublikowano

nie strzelalem piorunami a dostales bana za wyzywanie adminów i moderatorów

a i budowanie jest dobrowolne a od rozdawania dzialek jest kuczyn

Opublikowano

Powiem tyle ten serwer to same nooby mod patryko znwou zmusza wlasnie w tej chwili 2 soby do jakiegos budowania gdzy sie zapytalem czemu mi nie dzialki powiedzial nic nie powiedzial a jak powiedzialem ze pilnuje tylko 2 graczy to ci 2 powiedzieli cytuje:,,On sie nami tylko zajmuje bo my mu tylko poomagamy zbudowac zamek czy cos takiego''

a oni ,,dostaniemy po 64 diaxy'' proste nie wchodzcie na ten serwer jest tam tyle budowli ale nikt tam nie gra poprostu amini i mody to dżiw*** juz nie powiem dalej tego poniewaz sami rozumiec posty innych uzytkowników radze nie wchodzcie tam

POZDRAWIAM FukerFace

Zapomnialem dodac ze mod powiedizal do tych 2 jak wychodzilem napiszecie na mpcmily post uratujcie dupe mi ukiem i HA a oni powiedzieli ze dobra a wiec widzicie ze admini i mody tylko tam przekupuja i tyle serwer stworzony z nobów

POZDRAWIAM FukerFace

hehe widze ze z cb dobry bajko pisarz jak chcesz kogos cytowac (jesli wiesz co to znaczy) to pisz to co pisałem a nie wymyślaj LOL... albo jesli nie umiesz zapamietac to zrob screna . powodzenia w pisaniu ksiazek chlopcze ^^

Opublikowano

nie strzelalem piorunami a dostales bana za wyzywanie adminów i moderatorów

a i budowanie jest dobrowolne a od rozdawania dzialek jest kuczyn

To powiedz jak wyzywałem, bo ja pamiętam tylko, że Cię skrytykowałem i tyle.

P.S.

Wtedy na serwerze nie było żadnego admina.

1340021861-U660047.png
Opublikowano

To powiedz jak wyzywałem, bo ja pamiętam tylko, że Cię skrytykowałem i tyle.

P.S.

Wtedy na serwerze nie było żadnego admina.

oczywiście ocenzuruje

Je*ać Adminów

Je*ać Modów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...