Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] SFBot_v2.0.1_win

Tehant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że były już takie tematy ale jakoś żaden nie przypadł mi do gustu, dlatego też proszę moda o nie zamykanie tematu. No więc chcę ustawić w tym bocie aby atakował małe lvle (tak mniej więcej 5-10) w celu uzupełnienia klasera... Jeżeli ktoś wie jak to zrobić to proszę o screen z ustawieniem, będę bardzo wdzięczny (Dam "Lubie to" ) z góry dziękuję.

diablo3.png

Opublikowano

wejdź w zakładke arena, kliknij użyj sugestii, kliknij minimalna różnica poziomów wpisz -5 czy 10 (jeżeli -5 to będzie atakował ludzi z levelem -5 od naszego też tak samo jest z -10 itd) ilość prób wpisz 99 (ile razy ma próbować jak nie znajdzie przeciwnika) :D licze na like :)

Opublikowano

Chodzi mu o lvl 5-10..Gdy on ma np 50 to nie pokażą mu sie na arenie lvl 10.

Ustaw sobie bota w ten sposób:

~Użyj rankingu

~Odznacz opcje minimalna różnica lvl

~Miejsce w rankingu: Znajdż w rankingu lvl ok 5-10 i sprawdż którzy mniej wiecej sa..Przykładowo jesteś w rankingu 500 a osoby z 5lvl mniej wiecej 35000 więc wpisz w okna" od 34500 do 35500

Opublikowano

japier.... po co używać rankingu jeżeli będzie sam wybierał np 5lvl(10,20,30) mniej, denerwują mnie takie dzieci czytaj ze zrozumieniem!!

a ranking ciągle sie zmienia i natrafi na lepszego

czy ty chciałes nabić sobie post...

% jemu!

i wiesz co to minus? przed liczbą ? CZYTAJ

PS.: i jak już coś np (na przykład) jeżeli nie wiesz że jak sie pisze np przed słowem lub liczba to nawet sie nie udzielaj (a określenie już ci napisałem)

Opublikowano

Po 1 nie wyzywaj mnie od dzieci

Po 2 Po co ma sam wybierac skoro np na cala noc ustawi i mu samo bedzie atakowalo 5-10lvl

Po 3 Nie moze natrafic na lepszego skoro wpisze sobie zeby atakowalo z rankingu osoby ktore sa o 35tys pozycji za nim.

Możesz mi coś z % postawić co najwyżej.

A % powinni dobić tobie ponieważ coś skakasz tutaj a nie wiesz nic na ten temat.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...