Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawie zakupic minecraft'a ( Mbank )

MasterHevens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w pytaniu mam problem z kupnem minecrafta z oryginalnej strony . Mam konto w Mbank i na karcie mam visa electron , no i gdy to wybieram po kliknieciu buy now no to jest bardzo duzo rzeczy ktorych nie rozumiemm i nie wiem co tam wpisac ;/ jakby ktos byl tak mily i napisalby mi wszystko co i gdzie i skad mam wziac . Bardzo prosze bo nie chce piracic tej pieknej gry ..

oto link www.minecraft.net

Opublikowano

Jak napisal kolega wyrzej juz to robie :)

Oto wszystko co trzeba wpisac :

Country - to to raczej wiadomo

First name - swoje imie tak wiem

last name - i Tutaj zaczyna sie moje pierwsze pytanie wiem ze to nazwisko ale , ja w nazwisku mam ó , ż i gdy wpisze nazwisko z interpunkcja to nie zadziala czyli jak zamiast ó ż wpisze o z to mimo wszystko bedzie to poprawnie??

Card number - i teraz takze nie wiem ktory klucz to ma byc .. czy ten co mam na karcie ?

expiry date - [mm] / [yy] / CVC code [ na 3 liczby ]

email to tez wiem .

To juz wszystko jest tu pare rzeczy o ktorych nie mam pojecia , jesli ktos wie co to jest i skad mam to wziac to bardzo prosze .

Opublikowano

Card number - po prostu wpisujesz nr. karty kredytowej

expiry date - data kiedy kończy się okres ważności karty, CVC code to 3 ostatnie liczby z numeru karty (chyba, ale sprawdź jeszcze na google najlepiej).

Opublikowano

Country - Polska

First name - Imie

last name - Tak będzie poprawnie

Card number - Numer karty kredytowej

expiry date -

data kiedy kończy się okres ważności karty , CVC code to 3 ostatnie liczby z numeru karty

Tu masz zdjęcie

cvc_visa.gif

Czas dojścia

Zależy na jakim masz hostingu i czy serwer minecraft.net nie jest przeciążony. Gift Code minecraft przyjdzie od 5 minut do 48 godzin.

sygnatura111.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...