Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SU-26 porażka czy zwycięstwo ?

ivanXI

proszę o odpowiedzi [z usazasdnieniem mile widziane]  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepsze :

2. 2. do jakiej arty d??y? [narazie 5 tier] jak? sie lepiej zarabia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

su-26 sowiecka arty tieru 3 co o niej myślicie ? czy lepsze są jej odpowiedniki z innych nacji ? czy działo 122 mm Howitzer mod. 1930 jest naprawdę dużo lepsze od 76 mm Howitzer mod. 1903/30 ? może jednak lepiej iść w niemieckią arte a nie ruską ? chcę ją mieć dla funu ale także jako mm [mam su-85 i pz4] proszę o sensowne odpowiedzi !!

daje like

Edit: jeszcze jedno pytanie czy działko 122mm ma większy zasięg od 76mm ?

edit2: dodałem ankiete

Opublikowano

ja nie mówie że mi się nią nieprzyjemnie gra bo jest nawet nawet lecz brakuje mi troche penetracji :/ czekam na inne odpowiedzi [mogą być porównania z innymi nacjami {nawet mile oczekiwane}]

Opublikowano

Bardzo dobrze mi się nią grało, w dodatku jest mała i ma obrotowe działo, co pozwala na trwałe ukrycie się np. w krzakach. Polecam Ci z całego serca to działo samobieżne ;D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Moim zdaniem to najlepsza arta na III tierze.

Jest zabawa, duża szybkostrzelność, może trochę penetracja słaba, ale rekompensuje to szybkostrzelność i ilość amunicji.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Według mnie najlepszą artylerią na tym poziomie jest Wespe.

Co do SU-26, z najlepszym działem będziesz miał zasięg trochę lepszy. Uszkodzenia natomiast są w tym dziale całkiem niezłe, jeżeli trafisz na jakiś słabo opancerzony cel, to ściągasz na strzała.

Opublikowano

Zabawna, ale na dłuższą metę słabo. (IMO)Rosyjska arta jest najlepsza na początkowych tierach, 4-5 tier to niemiecka a wyżej amerykańce.

Opublikowano

SU-26 często sprawdza sie lepiej od artylerii tier wyższych. Z topową lufą idzie podziobać każdego. Jedyna artyleria do 5 tieru na której mam snajpera. Naprawdę ciężko chybić na tym maluchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...