Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Updade

faja1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszsię że nie ma bo byś już hackow nie miał następny upadete bedzie jak sie jak to mowil progracz "jak się ajwęt" skończy to będzie upadete bo oni mają w dupie czy haker czy nie haker ważne by ludzie goldy kupywali według nich xD

Close topic

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano
#up

zobaczysz jak wyksoczą z dużym update to poczekasz na haki

hmmm ale o to mi chodzi że nie chcę żeby haki były slyszałem że zmieniają kod gry i nie bedzie haxow :0

Opublikowano
hmmm ale o to mi chodzi że nie chcę żeby haki były slyszałem że zmieniają kod gry i nie bedzie haxow :0

hahaha - zawsze zmieniają i zawsze są hacki i bardzo dobrze - je... pie... K2 - oby jak najwięcej hacków - a tak poza tym to K2 ma w d... swoich graczy - czy hackują czy nie - rozbawiła mnie ostatnio odpowiedź admina na oficjalnym forum warrocka - koleś napisał że jest dużo hackerów a admin mu na to że na warrocku się świat nie kończy a jak lubi tak grac w warrocka to niech gra na pokojach 31+ , 41+ bo tam rzadko zdarzają się hackerzy" - no normalnie porażka ze strony K2 - pozdro all!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden