Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualne ceny na solar i jak szybko zarobić?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mogli byście mi napisać mniej więcej jakie są teraz ceny na solar (tam małże, bodzie itp.) oraz jakie hacki działają na dzień dzisiejszy i jak najszybciej moge zarobić?

będą lajki i 5 :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Co do cheatów to działa kamermod expbot i fb. Z tych najważniejszych.

Zarobić możesz ciśnąć na fb i expbocie jeśli chcesz legalnie to dropek do m1/imha/m2 metki

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Najlepiej to zrobić dropa do imha lub dropka na metki aby zarobić.

Po wbiciu 30lvl możesz cisnąć na FB i łowić ryby.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Co do zarabiania.

Legalnie możesz pójść 18 mentalem z eq+6+++ dropić fmski w dolinie.

Jak będziesz miał szczęście to około 5-10 przez 3h w nocke na rękawicy znajdziesz.

Oprócz tego dobrze zarobisz na małżach - fb.

Opublikowano

Ja polecam 9lv mental i do imha :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Aura - 1.3-1.5kk

Malż - max 250k

Bodzio - 1,6-1,8kk

ryby - 15k

Silne - 600-700k

Ostrze - 700-850k

Pomoc Błogo - 350k

Przepustka do v2 - 1.6-2kk

Itemki 1k hp - 1-2kk

Itemki 1.5k hp - 3.5-5kk

Opublikowano

Do zarabianai najlepszy jest fb. Na małych lvl cięzej zarobić. Takze fb lub metki m1/m2. Na +75 metki najlepszy zarobek. Możesz sb kupić konto zapuszczasz fb i na eq styknie. Jeżeli możesz wydać z 300zł to kupisz postać z P, robisz ok. 6 - 10 postaci po 30lvl na ExpBocie (m2bob) i na fb, w 2 tyg bd miał eq jeżeli bd chodzić min. 10h dziennie. Co do cen to małż 200k, bodzio 1,5kk, aura 1,5kk, silne 700k, przepustki po 1,5kk. Jeszcze jedno do zarobku, jeżeli chcesz legalnie to polecam zrobić nowe konto, kupić przepustki i zbierać drop (z 1 eq na przepustce masz ok. 2kk) - bardzo dobry zarobek, z 25 przepustek wyciągniesz około 70kk.

Opublikowano

najszybciej zarobić ? to dodałem taki temat jak zacząć grę na solar ale nie chodzi tam o czity tylko uczciwą grę nie wiem czy takie rozwiązanie cie zainteresuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...