Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Metin2 US

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym,że posiadam wojownika Body 76 lv na metin2 us skille już są dość wysoko rozwinięte niestety jest jeden problem.Otóż mam problem z zarobkiem i tu rodzi się pytanie:na czym najlepiej się zarabia oprócz WC bo nie mam Eq aby tam expić.Jeśli mam zrobić dropa to na jakim lvlu jest on najbardziej opłacalny.

Gość daronian
Opublikowano

Nie wiem co to WC, ale zapewne chodziło Ci o wierzę wygnańców. Nie ważne, do rzeczy...

Zrób sobie dobrego buffka i leć na ripera lub inne bossy - czasem można się wzbogacić.

Swego czasu też schodziły tam małże w ładnych cenach, czyli co? Fishbot! =)

Dropka to nie ma sensu zbyt robić, no chyba że 9 lvl do Imha i liczyć na RIB'y / FMS'y ze średnimi 40+.

Opublikowano

Metki 90< Pdki :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Możesz chodzić na metki do red lasu, może kamienie wyciągniesz.

Jak nie dropek 35lvl, boj, rib i do m2 na metki.

Ostatnio widziałem jakiegoś 25 czy 30 lvla na dziku co sobie na ezo lurował i ze spotu mu wyleciał 2 riby -.-

Opublikowano

o DT mogę zapomnieć bo bym musiał mieć zbroje z kd defa +5 a na to mnie jeszcze nie stać.Grota wygnańców również.A jak myślicie o metinach 55lvl? Mam woja 53lv do tego by się nadał.

Opublikowano

przy tym lvlu nigdy nie zarabiałem ale jak chcesz zrobić dropka to polecam Ci wbić na bodym 35 lvl i zrobić mu boja

metków w m2 prawie nikt nie bije więc dużo można zarobić :)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...