Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL '' jak włączam resetuję się komputer ,,

Głupawka . ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób reinstall systemu, później najnowsze sterowniki, wyczyść komputer(wewnątrz). Zainstaluj SP3 i NET.framework 3+

Zainstaluj najnowszego metina, i będzie śmigać ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

1. Zainstaluj SP3

2. Usuń klienta, ściągnij nowego i zainstaluj na innej partycji

3. Ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej

4. Ściągnij darmowy program Odkurzacz i odkurz dysk ze śmieci

5. Jeśli się nie udało naprawić błędu, cicho zaszlochaj i sformatuj jedną z partycji i zainstaluj na niej klienta

6. Jeśli się nie udało naprawić błędu, głośno zaszlochaj, skopiuj ważne pliki, odmów różaniec/koronkę i pierdolić formata wszystkich partycji

7. Jeśli się nie udało naprawić błędu, szlochaj niczym niemowlę i wyjeb komputer przez okno. Matce możesz powiedzieć, że była kontrola legalności oprogramowania i musiałeś się jakoś pozbyć dowodów

57199140501148694665.png

Opublikowano

Twój windows posiada dodatek service pack 2. Miałem ten sam problem. Jeżeli posiadasz 7, i dobry sprzęt to przeinstaluj, jeżeli masz sprzęt średniej jakości XP SP3 to lepsze rozwiązanie.

'Człowiek się zmienia, a wraz ze człowiekiem przyzwyczajenia' - `Gnyp3k

Opublikowano

Windows 7 działa także dobrze na średniej jakości komputerów. Ja mam laptopa(z wysokiej półki) i mi działa bez zarzutów a mam jeszcze kompa stacjonarnego i tam jest jakiś syf i Windows 7 działa równie dobrze ! :)

29wr21h.png

Opublikowano

Na 100% pomoże przeinstalowanie pod SP2. Ostatnia aktualizacja clienta z bodajże Marca-Kwietnia 2012r. Zaczęła sobie wymagać w Windowsie XP dodatku SP3. :)

To Ci na 100% pomoże =)

Pozdrawiam i czekam na niezwłoczną odpowiedź Autorki czy powiodło się czy nie. ;p

'Człowiek się zmienia, a wraz ze człowiekiem przyzwyczajenia' - `Gnyp3k

Opublikowano

A więc tak jak instaluje się dochodzi do połowy i bęc *.*

Macie tu Screen Shot -

http://w238.wrzuta.p...ksz/4qymDrH

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Edit Ale i tak muszę zrobic reinstall systemu bo mi kompa tnie ; /.

A po za tym brat ma windows 7 z Serwis Pack 3 odrazu

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...