Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Hostingi minecraft . Jakie są najlepsze a jakie najgorsze

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy do dedykowanego serwera trzeba mieć dobry komputer? Czym się różni dedykowany od VPS . Jakie hostingi znacie i jakie najbardziej polecacie?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Odp 1 :

Do serwera dedykowanego nie musisz mieć dobrego komputera .. jednakże jeśli masz lagi na serwerach multi , to nie marudź potem , że na hostingu są lagi bo pewnie to będzie wina komputera nie hostingu...

Odp 3 :

Hostingów jest cała masa.. Ja polecam Ci :

www.mineserve.eu

( Jeden z najlepszych hostingów )

0 lagów , jeśli wybierzesz przykładowo pakiet GOLD ( 20 slotów ) to spokojnie te 20 slotów bez lagów utrzyma , kontakt z administracją b.dobry , szybka pomoc nic tylko polecić .

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Weteran
Opublikowano

Moim, zdaniem najlepszy hosting serwerów to:

Mineserv.eu

i

craftserve.pl

Korzystam z ich usług i jestem zadowolony.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Twój komp nie ma nic do dedyka ... Ja osobiście korzystam z ownserver i nie ma żadnych problemów i tanio jest .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

A chciałbyś mieć serwer z modami, czy bez?

Jeśli z modami, to polecam:

yCraft.pl

a jeśli nie, to polecam:

Mineserv.eu

Opublikowano

VPS - jedna maszyna - w plikach możesz robić z nią co chcesz, posługujesz się komendami do linuxa lub windowsa, zależy na czym stoi

Dedyk - jedna z części lub cała maszyna, po prostu chodzi w tym o to, że działa 24/7, hostingi przeważnie ograniczają je np. blokują edytowanie pliku z silnikiem

PS: Dedyka kupisz za około 200-300 zł

Ja osobiście polecam Ci VPS na stronie

www.mineserv.eu

Tanio i dobrze jestem zadowolony ^_^

Opublikowano

no tak tylko , że mineserv to VPS. Jest jakaś wielka różnica pomiędzy VPS , a Dedykowanym?Zapomniałem dodać , że na serwer potrzebuje około 8-16 pluginów i 10 slotów.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...