Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]Realize LastChaos!

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no sciagnolem pokazalo sie w winrar ale niema zadnego pliku w srodku a pisze ze niby 1.3gb zajmuje o co chodzi odpisz jak najszzybciej

zmień przeglądarke, jak nie pomoże to spróbuj ściągnąć przez downloader'a

Opublikowano

Dużo ludzi gra?

nie za duzo

a tak wgl mam pytanko do wszystkich wlasciwie niewiem co robic bo niemoge update robic bo pisze cannot connect to server wchodze tylko przez plik wsadowy windows i gdy wchodze do gry mam skill dla tyytana i gdy najezdzam na niego myszka automaatycznie mi wychodz send error report jak chce wejsc do skilli tam gdzie sa wszystkie to samo tylko z tymi skillami jest cos nie tak prosze o szybka odp

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

nie za duzo

a tak wgl mam pytanko do wszystkich wlasciwie niewiem co robic bo niemoge update robic bo pisze cannot connect to server wchodze tylko przez plik wsadowy windows i gdy wchodze do gry mam skill dla tyytana i gdy najezdzam na niego myszka automaatycznie mi wychodz send error report jak chce wejsc do skilli tam gdzie sa wszystkie to samo tylko z tymi skillami jest cos nie tak prosze o szybka odp

resintall na pewno pomoże

Opublikowano

no ale jak reinstall jak ja tej gry w panelu sterowania niemam tylko usunolem to pobrane winrar realize i znow pobralem i zainstalowalem i to samo

uszkodzona intallka lub antuwirus zjada jakieś pliki

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...