Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Minecrafta na Minecraft.net

cimky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dłuższego czasu rozważam zakup oryginalnego Minecrafta (Premium). Zadawałem już pytanie, na temat tego czym jest Premium Minecraft i gdzie je najlepiej kupić. Zaproponowaliście niemal w całości, iż najlepszym rozwiązaniem jest KontaGier.pl, a także Minecraft.net. Na stronie KontaGier od ponad 3 miesięcy kupno Minecrafta nie jest dostępne, więc jestem "skazany" na najbezpieczniejszy zakup, czyli przez Minecraft.net. Niestety zakup na stronie Mojangu, z trgo co widzę, możliwy jest tylko w Euro ( ? ). Więc mam pytanie: Czy jest jednak jakaś możliwość zakupu na oficjalnej stronie Minecrafta za pomocą przelewu w złotówkach? Bardzo proszę o pomoc.

28iyope.jpg

Pozdrawiam, cimky :)

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

Możesz też zakupić z allego ale tak za 90zł+

Polecam to:

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-24-7-automat-i2374958673.html

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

@lux.

Niestety, wolę nie. Na Allegro nawet za +90 zł sprzedają konta wieloosobowe, które często niedziałają dłużej niż miesiąc, i nie możesz wybrać nicku, codziennie masz inny skin, ponieważ do konta ma dostęp wiele osób. Częstym haczykiem jest także sprzedaż Nie Minecrafta, lecz - konta (które możesz mieć za darmo i to nieograniczoną ilość).

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...