Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] charles kupowanie więcej niż 1dron

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż postępuje zgodnie z instrukcją wszystko mam dobrze ustawione gdy daje break point to jak klikam w sklep to nic się nie dzieję okno bez zmian (czyli ze strona główną)

dodatkowe info :

przeglądarka-gogle chrome

system operacyjny-win7

otwieram charles normalnie nie przez administratora ( nie wiem czy ta informacja jest ważna )

Ci którzy mają też problem z charles ( w tym temacie żeby nie było spamu na forum )pisać według wzoru -

opis problemu-

przeglądarka-

system operacyjny-

dodatkowe info-

Proszę nie spamować w tym temacie.

Opublikowano

juz taki bug nie dziala jak i reszta rzeczy zwiazanych z charlesem chyba

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

ty sie skarzysz, albo naprawili albo masz za slaby net

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

@up

Twoja wiedza o DarkOrbit mnie przeraza... Cos i mnie ostatnio przestalo "bugowac" Ale pewnie ruscy cos zaraz znajda :P

Opublikowano

To wrescie działa ten bot czy nie ??? napiscie i podajcie najlepiej linka z paczowanym botem

sam jestes paczowany, i to nie jest zaden bot tylko charles, nawet jak 'spaczuja' to i tak nie bedzie dzialalo bugowanie

Więcej info na priv.

Opublikowano

Senthinel Prime jakby to powiedzieć ten bug dalej będzie istniał i jego nie da się usunąć. Coś takiego można zrobic we wszystkich grach typu DarkOrbit. Poprostu zrobili update i trochę zmienili kod gry. I tylko trzeba dostosować odpowiednio Charlesa i będzie działało lub ruscy zrobią programik, który będzie miał odrazu dobre ustawienia. ;)

Opublikowano

@up serio już żaden bug z charlesem nie działa ?:D Jeśli tak to nawet fajne ;d

Bo jak będzie nowy serwer na DO jakiś to nie będzie grało tyle rusków ;d i nie będzie taki drogi handel ;D

Ju czekam za nowym serwerem;D

WojakPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...