Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft

TheAutnoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, piszę ten temat, ponieważ przed reinstalacją i formatowaniem dysku nie lagował mi się MineCraft, niestety po reinstalacji systemu Windows XP, mój minecraft się zacina, mam po 20-40 FPS, i mi zacina, przed reinstalacjąs ystemu miałem po 50-100 FPS. Nie mam nic do tego Internet na moim drugim, nic mi nie laguje. Moje parametry komputera:

AMD Athlon 64 X2 Dual

Core Processor 3600+

2.01 GHz 1.00 GB RAM

Wiem, że bardzo słabe parametry, ale mam drugi i nie laguje, lecz muszę się dowiedzieć co jest z tym, wcześniej miałem wiele więcej FPS, i nie lagowało, proszę nie pisać ze mam zainstalować OptiFine, ponieważ chcem sie dowiedzieć co jest.

Za dobrą ODP: LIKE :D

Opublikowano

wejdź do menedżera zadań i zrób ss twoich wszystkich procesów, zrobię program który zoopymalizuje Twój komputer, bo stawiam że masz tak kompa zawalonego że włącza Ci się 10 minut

Opublikowano

Nic nie jest zawalony, jest tylko wszystko potrzebne do Windows sterowniki, Skype, GG, CS, Minecraft Google Chrom i nic wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...