Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas łączenia sie z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc ale wyspompił mi kolejny problem otóż wczroaj wszystko działo serwer odpalił na plikach By Badar w cliencie RyKox'a wszystko pięknie śigło i dziś włączyłem komputer odpaliłem virtualną maszynę i i chciałem wejść na serwer lecz po wpisaniu pasów nic sie nie dizeje albo wyskakuje "błąd podczas łączenia z serwerem" lub cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic sie nie dzieja , może mógł by mi ktoś pomóc? z góry dzięki

Gość BrykietPL
Opublikowano

Zrób od nowa serwer. I na chińskim metin edytuj launcher.

Zobacz na youtube jest poradnik.

Opublikowano

wystarczy zrestartować mysql. Nie trzeba całego serwera. To samo jest na dedykach. Nie trzeba restartować całego dedyka żeby wprowadzić zmiany.... wystarczy zastopować metina, sprawdzić ps czy się db i auth włączyło, jak nie to kilnąć 1 auth potem db i wtedy zrestartować mysql i wystartować metina. I po sprawie.

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc ale wyspompił mi kolejny problem otóż wczroaj wszystko działo serwer odpalił na plikach By Badar w cliencie RyKox'a wszystko pięknie śigło i dziś włączyłem komputer odpaliłem virtualną maszynę i i chciałem wejść na serwer lecz po wpisaniu pasów nic sie nie dizeje albo wyskakuje "błąd podczas łączenia z serwerem" lub cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic sie nie dzieja , może mógł by mi ktoś pomóc? z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...