Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy patchowaniu metin2.sg

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałam ten sam problem. kolega doradził mi żeby gre zainstalować od nowa, ale nazwać inaczej folder... Zamiast np 'Metin2 Singapore' to 'Metin2 Singapore Czerwiec' (to tylko przykład) po zainstalowaniu i zresetowaniu komputera zaczeło działać, więc radze spróbować :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Gość daronian
Opublikowano

Pobierz od nowa klienta Metin2 SG ze strony głównej, po czym odpal patcher jako administrator.

Jeżeli będzie ten sam problem to wejdź w procesy i pozamykaj te, które nie są potrzebne do działania windowsa.

Można też próbować zmieniać nazwę procesu patchera.

Opublikowano
Pobierz od nowa klienta Metin2 SG ze strony głównej, po czym odpal patcher jako administrator.

Jeżeli będzie ten sam problem to wejdź w procesy i pozamykaj te, które nie są potrzebne do działania windowsa.

Można też próbować zmieniać nazwę procesu patchera.

Ale ty pierdolisz -.-

@Top

Wejdz w zgodnosci i ustaw zalecana, odpalaj jako Administrator.

Reinstall moze i powtorz :D

Opublikowano

zrób tak jak pisałam, mi i wszystkim innym kogo znam z tym problemem podziałało :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz, ja tak zrobilem i jest all okey

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...