Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Premium Ps3

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam mały problem z płacaniem. Otóż gdy wpisze prawidłowo wszystkie dane wyświetla mi się, że coś źle podalem.

Gram na ps3, więc zamawiałem przez Playstation Network (kartą visa - przykładowo)

Czy moglibyście mi napisać co ja tam mam wpisać?!

Bo nie ogarniam.

po 2 . Jak kupie to premium to ten kod mi przysyłają na e-mail'a czy gdzie?

po 3 Ile waży ta paczka, którą będzie trzeba ściągnać?

Opublikowano

1. Jeżeli kupujesz poprzez kartę kredytową to na pewno musisz wpisać numer owej karty.

2. Dodatek ten będzie po zakupie przypisany do konta, więc nie otrzymasz kodu.

3. 2-3GB.

Mam nadzieję, że w większości pomogłem jeżeli coś źle napisałem proszę o poprawienie mnie. ;)

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Up.

Muszą mi gdzieś przeslać kod, poniewaaż aby aktywować ten dodatek muszę posiadać ten kod.

2-3 gb? Omg :D Cala nocke :P

Wpisywalem numer i co?. i lipa;x

Pisze, ze zle dane

Proszę o wypowiedzenie się też kogoś kto kupował premium na konsoli ps3.

Opublikowano

Skoro Ci się wyświetla że złe dane to coś źle wpisujesz.... albo nie masz karty płatniczej albo jest też trzecia możliwość, PSN nie obsługuje Twojej karty - bo tak też może się zdarzyć

Nigdzie żadnych kodów nikt nie będzie Ci wysyłał na maila, po zakupie dodatku masz go na liście do pobrania!

Skoro nie potrafisz obsługiwać się kartą płatniczą to daj sobie spokój i kup zdrapkę za 100zł/200zł, wklep kod w PS Store i będziesz miał kasę na koncie i bez problemu sobie wykupisz PS+ czy tam jakiś dodatek do gry

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...