Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi?

inpetto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha... Weź nie pisz jak nie wiesz...

A może jednak się wpisuje? :P

zbyt duza sygna

Opublikowano

Tak dla szczegółu jak wpiszesz id to klikasz tab dopiero potem wpisujesz hasło i gdy już wpiszesz hasło to klikasz "Enter" :)

Zwykły ekran logowania tyle że po niemiecku

Opublikowano

Przerobiony ekran logowania, nie rozumiem po co jest ten temat, nie opisałeś dokładnie o co chodzi.

W pierwszym polu ID, w drugim hasło....

Opublikowano

Tak dla szczegółu jak wpiszesz id to klikasz tab dopiero potem wpisujesz hasło i gdy już wpiszesz hasło to klikasz "Enter" :)

Gówno prawda... Ekran logowania wyglada inaczej wiem bo gram taj juz troche... nie da sie tam nic wpisac........

Przerobiony ekran logowania, nie rozumiem po co jest ten temat, nie opisałeś dokładnie o co chodzi.

Gówno prawda... Ekran logowania wyglada inaczej wiem bo gram taj juz troche... nie da sie tam nic wpisac........

Aha jeszcze jedno, co tu opisywac ??

Jak nie znasz niemieckiego to uzywaj tlumacza pierwsze znaczy Cały plik "żaden" drugie to Cały postęp....

Jak nie znasz niemieckiego to uzywaj tlumacza pierwsze znaczy Cały plik "żaden" drugie to Cały postęp....

Opublikowano

Boże normalne okno logowania ja nie wiem o co cały szum....

wpisz pasy i zobacz co się stanie.... jak nie loguje możne konta nie zrobiłeś ...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

wpisz pasy i zobacz co się stanie.... jak nie loguje możne konta nie zrobiłeś ...

kurwa zrozum NIE DA SIĘ WPISAĆ!!!

Patcher ? ;D

niestety nie ;/

Wiem jedno serwer działa bo buffa chce wlogować i niemoge ;/ druga postacią jestem w grze;// Było to już kiedyś ale znikło a teraz cały czas jest ;/

a i jescze jedno... pisałem wyżej że to nie jest okno logowania to ty kur... nie rozumiesz??

Opublikowano

Aha jeszcze jedno, co tu opisywac ??

Wiem jedno serwer działa bo buffa chce wlogować i niemoge ;/ druga postacią jestem w grze;// Było to już kiedyś ale znikło a teraz cały czas jest ;/

a i jescze jedno... pisałem wyżej że to nie jest okno logowania to ty kur... nie rozumiesz??

Tego nie opisałeś. -.-

Jeżeli znikło wtedy, to zniknie i teraz.

Opublikowano

Tego ku*wa nie opisałeś w temacie! -.-

Mamy zgadywać?

Jeżeli znikło wtedy, to zniknie i teraz.

Bo się pytam ku*wa co to jest a nie jak to usunąć!

Opublikowano

Pobierz od nowa klienta z oficjalnej strony serwera. Następnie odpal laucher jako administrator w trybie zgodności z SP3.

To co Ci się pojawia to patcher, który nie może czegoś zaktualizować, tak jakby Twój komputer go blokował.

Wejdź też w procesy i w jego procesie ustaw na przepustowość "wysoką" oraz wyłącz zaporę i anty wirusa.

Opublikowano

Pobierz od nowa klienta z oficjalnej strony serwera. Następnie odpal laucher jako administrator w trybie zgodności z SP3.

To co Ci się pojawia to patcher, który nie może czegoś zaktualizować, tak jakby Twój komputer go blokował.

Wejdź też w procesy i w jego procesie ustaw na przepustowość "wysoką" oraz wyłącz zaporę i anty wirusa.

Nareście ktoś normalny. Niestety nie pomogło =(

@ niestety serwer wylaczyli =( mozna zamknac temat

Opublikowano

Po prostu każdy niemiecki serwer jest teraz wyłączony bo Ymir/Webzen bądź Gamefoge "wpadł na niemiecki serwery" i jeżeli nie będą wyłączone to sprawa idzie do sądu pewnie tak samo będzie w innych krajach m.in. w Polsce ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

ID<TAB<HASLO<ENTER

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...