Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zrobic chara do imha czy wezowe pole

pawelpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bolecicie stawiac bota i jaki lvl wbic do m3 albo na wezowe i jak w metnalu rozkladac umiejetnosci co 25% 2 w wit 1 w sile czy jak lepiej??

Opublikowano

Najlepiej do od 9lvl do imha (m3) bo dropią tam riby i kasę zarobisz.

1wit 2 w siłę

http://www.mpcforum.pl/topic/320191-tutod-zera-do-bohatera-woj-mental/

86226145013474567463.png

Opublikowano

w m3 bardziej się opłaca hmm co do statów to na dropka raczej będzie korzystniejszy 1vit2siła

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

dlaczego w m3 bardziej sie oplaca ? na polu sa te same moby...

jedynym problemem jest to ze trzeba tam biec ale jest mniej ludzi

a staty 2sila 1 vita

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Możesz również zrobić 18 lvl mental, silne na M1 i siedzieć w Lochu Małp.

Osobiście zdobyłem dzięki temu całe EQ Medali na których można nieźle zarobić.

Opublikowano

A gdzie najlepiej wstawić bota bo mi sie nie chce przekladać już tych ribów

i mi sie to znudziło w m3 ;/

Możesz zawsze ustawić żeby dropił KK ( Kawałki klejnotu) i KZZ ( kawałki zepstutej zbroji) w m2 :)

Gość daronian
Opublikowano

Gamus, proszę, abyś wybrał się na tym 12 lvl i pokazał jaki będziesz miał drop i gdzie, bo ja jakoś nie wierzę.

Od zawsze było udowodnione, że riby, etc lecą w Imha na 9 lvl i nie ma w sumie lepszej opcji.

Najlepiej do tego dokupić rękawicę złodzieja, a już po kilku minutach powinieneś mieć coś wartościowego.

Potem na ~18 lvl idź do Lochu Małp, na ~22 lvl na KK, a na koniec jak wbijesz 35 lvl to zrób bojowca i do M2 na metiny.

Opublikowano

Te mistrzowie metina pierdolicie glupoty lekkie

Riby leca niby na 9lvlu tylko czy tam 12? ? Smiech na sali.. zrób 15 lvl sobie stozka+6/7 i jakies tam eq w miare i idz dropac

mi tam ostatnio dwa ribki polecialy jak szkaty hekso dropilem na 35lvl wiec nie pierdolic glupot :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

mam 9lvl mental i cigle padam nim jak staiwam na bocie i stawiam na tej pierwszej wyspie a eq+6 tylko zbroja+7 i 500pz buty i co chwile dedy moze jakis wiekszy lvl wbic czy nie bedzie sie uz oplacac

Opublikowano

mam 9lvl mental i cigle padam nim jak staiwam na bocie i stawiam na tej pierwszej wyspie a eq+6 tylko zbroja+7 i 500pz buty i co chwile dedy moze jakis wiekszy lvl wbic czy nie bedzie sie uz oplacac

siedz tam, nie wbijaj wiekszego lv , zrob sobie eq do +9 i siedz tam ile mozesz i drop w tym m3. Swietny zarobek ale trzeba czasu i eq +9 ja start (mnisia/zelazna), mieczyk lub dlugi +9 i 500-1000 hp eq starczy.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv:

Opublikowano

M3, mental 9lv

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...