Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy da sie alieny zgubic w promieniowaniu w wrotach low?

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takjakw temacie : czy da sie alieny zgubic w promieniowaniu w wrotach low? i jesli takto jak to zrobic, bo jakbym nie latal to zawsze sa za mna;/

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jak to zgubić? Nie da sie ich zgubic^^

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

no tak ze w pewnym momencie daja ci spokoj i zostaja w polu, gdzies slyszalem ze to mozliwe

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Tak było dawniej. Że lecisz w promieniowanie, dostajesz powiedzmy 3 hity z promieniowania po 15k (na golcu), i alieny wracają do środka. Teraz to już niestety niemożliwe. Co prawda, da się zgubić wolniejsze, ale 2 rodzaje niestety się nie odczepią. Chyba że masz premkę i kamikaze 3, to da się je odgonić:)

Opublikowano

no kazde sie da odgonic jak sie im zada odpowiednia ilosc dmg

Więcej info na priv.

Opublikowano

da się je zgubić lecisz od lewego dolnego do prawego MPCego zaraz po tym jak sciagniesz target bossa na pozycję, ale ja ich nie gubię wolę paćnaprawićsię, tak jest szybciej

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

najlepiej grupowe robić, przez kamikadze, najpierw zaznaczasz wszystkie bojki, a potem ciągniesz alieny i puszczasz i kamikaze, a na koniec bijesz zamego bossa, z tym, żeby ubić bossa to trzeba mieć AEGISA+ROMB inaczej to ciężka sprawa, chyba, że walisz z białem po 90;d

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...