Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] sprzedaż postaci

Wisniowy1905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloo

Mam 2 pytania:

-Czy mogę sprzedać postacie które kupiłem w styczniu-lutym? (kilka miesiecy nie gralem)

-Jeżeli w tickecie napisalem ze chciałbym sprzedać ziggsa za 6300 IP (tyle kosztuje) (ticketa pisalem wczoraj) a dzisiaj przypomnialem sobie ze kupilem go za rp z refferali. Co mi zwrócą jeżeli zwrócą?

Opublikowano

1. Tak możesz.

2. Zwrócą Ci to co napisałeś, czyli w twoim przypadku bedzie to IP.

Opublikowano

Jak Ci zwrócą IP to napisz jeszcze 1 i wyjaśnij sytuację może coś pomoże. Chociaż sprawdzają to powinni RP oddać.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Oni to sprawdzają, oddadzą ci rp albo napiszą, że niewłaściwe dane wprowadziłeś.

Gdyby nie sprawdzali to taka sytuacja:

Kupujesz 3 postacie za 3150 ip i sprzedajesz za rp. Za to kupujesz sobie skiny, postaci.

Oczywiste ,że to sprawdzają.

Opublikowano

Bo napisalem 3 postacie i 1 jest ze kupiona wczoraj wiec miesci sie w okresie 30 dni.

A co do tych rp to dla mnie nie ma róznicy bo i tak nie bd kupywal skinów tylko postacie lub runki.

Ile czasu mają na rozpatrzenie ticketa?

Opublikowano

1. Jasne, że tak.

2. Nie dostaniesz nic, jeżeli nie napiszesz do nich, że jednak ziggsa kupiłeś za te rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...