Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny status serwera i brak możliwości kontroli serwera.

N3ostr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś rano mój serwer zmienił status na "Unkown". Nie wiem o co chodzi. Ponieważ nie mogę się połączyć z nim za pomocą Clienta FTP lecz mogę grać na serwerze. Proszę o szybką pomoc. Poniżej załączam moją tabele z błędem. Mój hosting to hosting.pixelteam.net

Name:

[sURVIVAL][FB] TheBestWar

Connection Info: ***.***.***.***:*****

FTP: ***.***.***.***:****

Status: Unknown

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co kolega. Tylko miałem straszne lagi który odbywały sie co 30/40 minut. W efekcie tego mój serwer jest teraz wyłączony, a ja nie mogę teraz nawet wejść na panel adminisracyjny (ba, nawet na strone). Bardzo proszę o pomoc. Dodam jeszcze że wczoraj wieczorem (około 22:00) wszystko było ok.

Opublikowano

Nawet ich strona internetowa nie działa. Więc są 2 możliwości. Albo oni mają problemy. Albo was oszukali i zwijają firmę i są w drodze na Karaiby. Trzeba poczekać.

Opublikowano

Witam, wszystko śmiga jak ta lala ^^ widocznie to oni mieli problemy. Dziękuje za pomoc.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano · Ukryte przez AceBoy, 6 Czerwca 2012 - Brak powodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...