Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Boxybot a uridium na minusie

Marek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z boxybotem mam pewien problem to znaczy nie boci mi konta które ma (o zgrozo) -575k uri.

Wyskakuje błąd w którym jest napisane

Czy int1.bigpoint.darkorbit.com to twój serwer???

Ma ktoś ten problem?

Jak go rozwiązać?

Opublikowano

post-32510-0-85562400-1338975272.gif

Dobrze wpisuje... Czy widzisz to co napisałem? Problem leży gdzie indziej napewno bo jak źle wpisuje to mi wyskakuje że zły login/hasło a nie czy int1 to twój serwer

Opublikowano

to moze faktycznie int1 to nie twoj serwer?

albo po prostu ci statek rozwalili i nie masz czym latac,

albo 2 opcja to taka ze bot sie niewlacza bo majac uri na minus po rozwaleniu cie juz nie mozna sie naprawic;d cos tak w stylu ze jak nie ma sie cpu naprawczego dla dronow to bot tez nie lata jesli masz uszkodzenia na 90% wiec takie jakby zabezpieczenie

Opublikowano

nawet jak masz kupony albo premke i uri na minus nie dasie naprawic statku,prawdopodobnie dlatego nie dziala tobie, bo zabezpiecza sie przed zniszczeniem 'na zawsze'

poza tym olej to konto;d zrob nowe i nie rob uri na minus

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

nawet jak masz kupony albo premke i uri na minus nie dasie naprawic statku,prawdopodobnie dlatego nie dziala tobie, bo zabezpiecza sie przed zniszczeniem 'na zawsze'

poza tym olej to konto;d zrob nowe i nie rob uri na minus

Da się naprawić za kupony jak jest uri na - nie gadaj głupot.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

OMG. Masz -500K uri i jeszcze Cię nie zbanowali? o_O

a co zaroznica ile ma? czy -500 czy -1 to i tak taka sama szansa na bana

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

a na tym 2 koncie gdzie -7 tys uri jaki statek? za kredki? jesli zakredki to moze dlatego boci bo se bot odkupuje statek a jak nie to juz nie mam pomyslow

Więcej info na priv.

Opublikowano

ile to 5 tysi urki... plataj sobie na 1-3 przez -3 godzinki albo coś porób misje odrób tą urke i bot ci będzie śmigał

Opublikowano

ile to 5 tysi urki... plataj sobie na 1-3 przez -3 godzinki albo coś porób misje odrób tą urke i bot ci będzie śmigał

a ty naucz sie czytac nie 5 tys tylko grubo ponad 500 tys

Więcej info na priv.

Opublikowano

na tamtym koncie jest bigboy :/

Kupie sobie bigboya jak sprzedam + 10000 LF 1 (mam -60 mln kredek ^^)

@offtop : widzieliście nowe formacje dronów?

Opublikowano

@offtop : widzieliście nowe formacje dronów?

jakie nowe? sa tylko teco byly juz od dawna

Więcej info na priv.

Opublikowano

0.o Są 4 nowe ... Znaczy będą sorki ^^

Wkleje zaraz linka zobaczycie

"http://darkorbit.bigpoint.com/do_img/global/hangar/drone_formation_f-11-he.swf"

(Erhöht Deinen Schildwert um 10% und Deine Hitpoints um 20%, verringert jedoch Deinen Laserschaden um 10%.) +10% osłony + 20% HP - 10% atak(laserowy)

"http://darkorbit.bigpoint.com/do_img/global/hangar/drone_formation_f-12-ba.swf"

Nie znam nawet

"http://darkorbit.bigpoint.com/do_img/global/hangar/drone_formation_f-05-pi.swf"

(Erhöht den Laserschaden um 7,5%, mindert jedoch die Hitpoints um 15%.) Atak laserów +7,5%, zmniejszone HP - 15%

"http://darkorbit.bigpoint.com/do_img/global/hangar/drone_formation_f-03-la.swf"

(Erhöht den Minen-Schaden um 50%, verlängert jedoch die Cooldown-Zeit der Minen um 25%.)Obrażenia min + 50%, ponowne uzycie +25%

Miłego zdobywania uri na formacje serca ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...