Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorist2[Pl][Hamachi]

nieeeekis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahh gdzie gramy mozna sie zapytać bo nie widzie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

najlepsze jest to ze serw niby ON wrzuciłem launchera do metka do pang do metka2 2008 2010 i nie działa wgl adm nawet nie odpisze i co ty wgl masz za shit dla mnie to nie jest komputer tylko karton a po za tym widzę ze to twój 1 serw bo nie możesz się zorganizować serwer się nazywa GrosMT2 a tu na stronie okazuje się ze TheBestMT2 co to ma być ? Weź to popraw wszystko i napisz nową prezke od nowa wtedy pogadamy.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

najlepsze jest to ze serw niby ON wrzuciłem launchera do metka do pang do metka2 2008 2010 i nie działa wgl adm nawet nie odpisze i co ty wgl masz za shit dla mnie to nie jest komputer tylko karton a po za tym widzę ze to twój 1 serw bo nie możesz się zorganizować serwer się nazywa GrosMT2 a tu na stronie okazuje się ze TheBestMT2 co to ma być ? Weź to popraw wszystko i napisz nową prezke od nowa wtedy pogadamy.

robilem strone ale ona nie chce mi dzialac nie iwem czemu a tak wgl to nie jest moj 1 serwer ...
Opublikowano

JAKI TO TYP SERWERA ???????????????????? EXP CZY PVP ?!!?!1?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Nie trudno się domyśleć że to jest serwer pod Exp... Widac po ratach i Shopach.

Pozdro:*

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Na skoczy to po pierwsze, a po drugie wyjdź jak coś takiego masz pisać, albo dajesz dla każdego, albo nie pisz nawet, że masz...

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Nie trudno się domyśleć że to jest serwer pod Exp... Widac po ratach i Shopach.

Pozdro:*

hehe to nwm jaki serw bo exp leci tak szybko... koles wbil juz nwm jaki ale chyba 131/132 na 1 spocie...

exp? niesadze chociarz wbija sie 250... ale tez nie pvp.... bonki do...

powiem tyle zagralem i skonczylem na 90lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...