Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Konto premiun HELP!

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec tak jakas godzine temu (ponad) kupilem konto premium (nie gift code tylko to 2) i minelo duzo czasu i wciaz user not premium mi pisze w mc co zrobic? :()

@edit kupywalem na minecraft.net + minelo 34 godzin i jeszcze nie ma...

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Kupowałeś na minecraft.net? Możliwe, że są opóźnienia, raczej nie ma co się martwić. Jeśli gdzieś indziej, to masz czego się obawiać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Własnie. Gdzie kupowałeś konto Premium. Też chcę kupić. Jeżeli na minecraft.net to premium dochodzi nawet do 2 dni. A to, że pisze User Not Premium jest dziwne. Myślałem, ze tylko przy zbanowaniu gift-coda wyskakuje taki komunikat...

Opublikowano

Musisz nam powiedzieć gdzie kupiłeś konto. Jeśli na minecraft.net to poczekaj jeszcze trochę, jak dalej będzie to samo to pisz do supportu. Oczywiście po angielsku.

^^

Gość SynekMTG
Opublikowano

Sprzedawca Cię konia zrobił i tyle... Chyba że kupowałeś na minecraft.net to musisz po prostu czekać. Jeśli po dłuższym czasie nie przyślą, skontaktuj się z nimi.

Opublikowano

@up i reszta kupowalem na minecraft.net + jeszcze nie doszlo!!!!!!!!!!!!!!!

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

@refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...