Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Tutorial Sbot

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta opcja jest dla ludzi ze słabym łączem internetowym , polepsza prędkość wysyłanych pakietów do serwera bota ale dla ludzi z dobrym łączem dziala na odwrót i będzie powodowalo częste dc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy ten bot ma mozliwosc auto party?? tzn chodzi mi o to ze sam reformuje pt i przyjmuje graczy, ktorzy chca dolaczyc do pt

i czy da sie odpalic go razem z srokingiem?

Opublikowano

Mam pytanie jeśli się użyje opcji clientlessa i chce powiedzmy skila dodać to da się rozwinąć silka?? I jeszcze coś co zrobić żeby postać jeśli padnie wróciła do miasta bo zaznaczyłem w Back town seting Dead

Opublikowano

Ale jest problem że jak all zrobiłem to nie chce wracać do miasta.I rodzi się następny problem bo jak chce pobocić 2oma postaciami na raz to jedna normalnie boci a druga dochodzi na spota i stoi bezczynnie w miejscu.

Opublikowano

hmm a jak juz zrobilem skrypta, i ładnie dociera na miejsce expa, ale zasiegu nie trzyma, tylko wracam po 2h do domu a bot z talki hunter/snipr siedzi bonach xFF i prawie polowe talki przeszedl... jak ustawic zasięg we wlasnym skrypcie??

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy ta opcja z transferem pakietow jest dobra dla mnie? Internet LAN 512 kb/s ale rozdzielane to ejst acces pointem na 2 kompy, w nocy tylko a 1 jest, i drugie pytanie czy na 1mb bedzie to opcja dobra czy zbedna? oczywscie tez rozdzielam na 2 kompy.

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
a czy on wbija sam kiedy dostanie się DC?

Tak, uruchamia ponownie silkroad, > loguje się > i odpala bota. Jeśli masz ustawione w sbocie tą możliwość.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...