Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalna wymiana?

Rozet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , witam. Elo , elo.

Mam na PL'ku 37lv , jest tam śmiertelka+7 , 25kk. Boj.. konto prawie puste.

Kolega zaoferował mi 70lv , leczenie , skile 3x G. Bez eq , jakieś itemki na inteligencje.. pierdoły na dt.

Opłaca mi się tak wymiana? Nie piszcie żebym grał na pl , że np. "Graj na PL".. ja się pytam czy się opłaca - a nie czy grać na PL'u.

Na PL'u osiągnąłem to co chciałem - 81lv.. więc bez takich komentarzy. Oczywiście za sensowne odpowiedzi "lajk".

Opublikowano

ten 70? na PL? jeśli tak to sie wymieniaj

Wydaje mi sie że nie na PL bo raczej za tego 37 kolega by sie pewnie nie wymienił 70 nie sądzisz ?

Jeśli to na PL'u to Ci sie konkretnie opłaca ;>

cdf9afd4388528be10101381fd80f99c.gif
Opublikowano

Opłaca się bez gadania, ale coś musi być nie tak... może skille źle weszły, albo bez maila, nie wiem coś śmierdzi. =)

Jeżeli jednak będzie wszystko OK to bierz!

Hm... nie na PL? zapytaj się jaki to priv. Jeśli np. Tiveria to nawet, nawet, ale np. XenoxMT2 - nie, nie, nie.

Opublikowano

Opłaca się bez gadania, ale coś musi być nie tak... może skille źle weszły, albo bez maila, nie wiem coś śmierdzi. =)

Jeżeli jednak będzie wszystko OK to bierz!

Hm... nie na PL? zapytaj się jaki to priv. Jeśli np. Tiveria to nawet, nawet, ale np. XenoxMT2 - nie, nie, nie.

masz nos za blisko buzi

Opublikowano

Czytajcie czasem : Opłaca mi się tak wymiana? Nie piszcie żebym grał na pl , że np. "Graj na PL".. ja się pytam czy się opłaca - a nie czy grać na PL'u.

Na PL'u osiągnąłem to co chciałem - 81lv.. więc bez takich komentarzy. Oczywiście za sensowne odpowiedzi "lajk".

Nie opłaca się ! i nigdy się nie wymieniaj ! Najlepiej mieć własne konto :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jak cos to moje 2 konto (to ja Rozet) bo pisze z fona. TEN 70lv JEST na Balmorze.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

skoro na balmorze to nawet się opłaca.

ale co Ty tam zrobisz bez eq, ale w sumie na balmorze jak się rozkręcisz to będziesz pro elo.

lepsze konto na balmorze niż bezużyteczny 30lv na PLu ;)

Opublikowano

Do autora tematu: bardziej pisz nazwy serwerów na jakich są postacie, ułatwi to naszej ocenie ;)

Według mnie opłaca się, gdyż 70lvl na Balmorze, jest droższy niż 37 na PL.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Tak opłaca się. Na Balmorze takiego lvl nie wbijesz w parę godzin tak jak np xenox

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Jeśli to kolega z reala to bierz.

Takie konto 70lvl to w sumie teraz 30-50 zł na allegro. :)

Natomiast jeśli jest to kolega z gry to nie bierz, łatwo można oszukać na taki " 70lvl "

E9mwj60.png
Opublikowano

Jeśli to na PL'u to się opłaca i jeśli kolega z reala.

Bo na EQ łatwo zarobić.

Robisz dropa i na EQ nazbierasz.

A jeśli nie na PL'u to się nie wymieniaj.

86226145013474567463.png

Opublikowano

70 na Plu luz wymieniaj ale jeśli na jakimś bez sensowynym nie stabilnym privie to się nie opyla.

Akurat barmola jest stabilna...

A co do pytającego nie wymieniaj...

Opublikowano

Na balmorze napisz gdzies do admina, zeby nadzorowal ta wymiane! Oplaca sie w 99% .

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...