Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z okazji Euro 2012

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs odwołany

1338916711-U247153.png

Z przyjemnością przychodzi mi ogłosić, że został otwarty konkurs na najlepsze logo mpc z okazji Euro 2012. Forum również kibicuje, dlatego też potrzebujemy was- kreatywnych użytkowników, którzy pomogą robić nam to, jak najlepiej. Pomysłodawcą tego konkursu jest @Sentence za co bardzo dziękujemy i zapraszamy wszystkich do zabawy.

Zasady:

- Udział w konkursie może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik mpcforum.

- Logo powinno mieć wymiary 438px × 96px (szerokość na wysokość).

- Logo powinno stanowić plik png na kanale alfa (tło musi być przezroczyste)

- Zakazane jest kopiowanie innych logotypów i przerabianie ich na potrzeby konkursu, tego typu sytuacje należy zgłosić i są traktowane, jako plagiat.

- Każdy może zrobić tylko jedną pracę. Wszelkie objawy oszustwa w postaci multikont będą surowo karane, a grafiki niezakwalifikowane do konkursu.

- Tematyka logo powinna nawiązywać do zbliżających się mistrzostw na euro 2012.

Nagrody:

I miejsce- Gold member

Termin zakończenia konkursu:

Prace należy umieszczać w tym temacie do końca tygodnia, czyli do 10.06.2012. Po tym terminie zostaną ogłoszone wyniki.

*Wszelkie pytania proszę zadawać na pw, bez potrzeby zaśmiecania tematu.

Życzę dobrej zabawy i powodzenia!

(nagrody jak i termin mogą jeszcze ulec zmianie, w zależności od zainteresowania konkursem)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż konkursy graficzne coraz częściej zyskują na popularności ;)

Ale żeby nie było to życzę wszystkim powodzenia.

Ps. Ms. Wredziu można przerobić obecne?

Ps.2 PW mi się psuje i nie mam jak napisać.

Opublikowano

Ma być to logo Euro 2012? Tak, bo niezbyt rozumiem :X.

Zgłaszam się.

//BAKSIU JA TO CHCIAŁEM ;(

///

1338920418.png

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Tak tak. I wykaż się w konkursie dla CAŁEGO forum, jeśli nie masz zdolności graficznych.

Tak samo, albo grafika, albo nagrywanie filmików.

Good idea .

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo chciałbym wziąć udział w konkursie, ale co z tego, jak nie umiem nic robić.. Takie konkursy są bezsensu.

Powodzenia wszystkim grafikom, bo tylko dla was ten konkurs. Dla mnie powinien znajdować się w dziale fanart. :>

Opublikowano

Wybaczcie że odbiegnę od tematu, ale czy konkurs na dzień dziecka dalej jest brany pod uwagę? Bo już minęło trochę czasu, a wyników nie ma.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bożę ciągle Konkursy Graficzne kiedy będzie np Video Konkurs lub inne ? boże nie umiem robić prace graficzne tak jak połowa MPC żal

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wiesz ile było konkursów z wideo?

Najlepszy fragmovie, parodia metin2, gameplay itd. i te konkursy były całkiem nie dawno.

Nie każdy też potrafi kręcić/montować filmy i nie każdy potrafi grać w LoLa, pisać cheaty, ale konkursy są?

Nie ma ludzi idealnych.

Nie każdy też potrafi robić prace graficzne.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Wiesz ile było konkursów z wideo?

Najlepszy fragmovie, parodia metin2, gameplay itd. i te konkursy były całkiem nie dawno.

Nie każdy też potrafi kręcić/montować filmy i nie każdy potrafi grać w LoLa, pisać cheaty, ale konkursy są?

Nie ma ludzi idealnych.

Oj sorry nie gram w Metin2 podetnę se żyły ;) a tak na serio to dużo było konkursów graficznych. Najwięcej było Graficznych i z Metina2. Wole żeby było coś nowego np Konkurs na śmieszny mod lub coś w tym stylu

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Boże... spinacie się o nie wiadomo co. Konkursy są różnorakie, video, grafika, bezsensowne wysyłanie pw do admina itp. Tak więc każdy może się wykazać, lecz nie w każdym konkursie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

MPCLOGO2.png

:mellow:

Hahaha zarypiste...xD

Wiesz kogo jeszcze tam brakuje?

Albo dodaj Shakiry z Jarzębiny :P

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bambos, XAULIN, termiator, Paweł_cs, wasze loga nie spełniamy wymagań konkursu. Zostały odrzucone.

Logo powinno stanowić plik png na kanale alfa (tło musi być przezroczyste)

Każdy może zrobić tylko jedną pracę. Wszelkie objawy oszustwa w postaci multikont będą surowo karane, a grafiki niezakwalifikowane do konkursu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...