Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Ukradlem konto i oddałem''

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ukradlem 87lvl z pro eq naprawde syriusz +6 eq full 5b truta śr 39 +9 itp ale oddałem mu bo podobno by mnie zlapali a konto warte

było 4 tysiące złotych bo moje były ostatnie logi pozmieniałem i oddalem tylko kurde co ja mam zrobić przeżywam to mocno ;((

Opublikowano

Ja nie popieram kradzieży. Widzę, że sumienie by Cię gryzło. Ja nie potrafiłbym z czymś takim żyć. Bardzo dobrze zrobiłeś!

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@2xup może niech od razu kwiaty wyśle?Mam nadzieje że typek zgłosił kradzież na policje i będziesz miał przesrane.Takich ludzi jak wy tylko tępić :)(o ile nie jest to kolejna durna zabawa)

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

Opublikowano

Za kradzież głupiego hełmu koleś z mojej okolicy poszedł do poprawczaka.

Dobrze że oddałeś to konto pomyśl. 87Lv + pro eq ile on musiał na to kasy/czasu

poświęcić wbija taki jeden noobek i już nie ma konta. O ile to nie ściema.

Ale jak to już zdążył zgłosić na policję no to masz przesrane ... :)

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Za same włamanie się na konto możesz dostać kuratora lub grzywnę karną czyli karę pieniężną.

Szczerze? Już nic nie zrobisz jak sprawa została zgłoszona na Policję, jeżeli nie możesz jeszcze przeprosić osobę za owe zajście.

Opublikowano

Nie potrzebnie ukradłeś. Pewnie dostaniesz grzywne. Tak jak mówili przeproś i postaraj się żeby wycofał zgłoszenie

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Po pierwsze, nie on dostanie grzywnę tylko jego rodzice. Jeżeli ta osoba to zgłosiła to możesz mieć przerąbane... może zostać wyciągnięta sprawa sądowa.

Jednak jeżeli oddałeś wątpię, aby właściciel chciał chodzić po urzędach i na razie możesz spać spokojnie oraz oczekiwać.

Jak już coś ukradłeś to mogłeś się nie przyznawać, pozmieniać ip, etc, etc, ale w sumie dobrze zrobiłeś, bo kradzież czegoś na co ktoś pracował nawet latami nie jest fajna.

Opublikowano

Jak to konto ukradłeś?

Włamałeś się na konto czy po prostu w wymianie (on Ci podał passy a Ty mu miałeś podać swoje potem) Napisz bo to ważne.

Na twoim miejscu napisałbym maila do tego zioma, i go bardzo przeprosił, napisz że tego żałujesz et©.

Na pewno gościu Ci wybaczy i wycofa sprawę (jeżeli złożył), jeżeli go przeprosisz.

Opublikowano

masz 15 lat wiec do wiezienia nie pójdziesz, pisz do właściciela i go przepraszaj może ci odpuści raczej nie bedzie mu sie chciało tego załatwiać, jak odzyskał konto

ps: n przyszłość nie okradaj innych bo będzie takie coś

"-za co siedzisz

- za piksele +9 "

Opublikowano

Hahhaha up ostre... Za co siedziesz ? Za piksele +9 :D

@Topic

Jeżeli ten ziom sam Ci podał passy to nie może Ci nic zrobić... A jeżeli bez jego wiedzy wkradłeś się na konto (nielegalnie zdobyłęś nazwę i hasło) to do 18 roku życia poprawczak potem za kratki gdzieś tak na 2/3 lata.

Opublikowano

Ludzi ale beka !!! Za co ma siedzieć ?? Ja sprzedawałem konta (Trolom) na allegro i odzyskiwałem hasła !! I co siedzę gdzieś ?? xD Tak w fotelu przed komputerem !!

A tak w ogolę jak się podpierdala takie konto to trzeba myśleć !! Wszystkie itemy mogły by być twoje lol xD chuj z charem

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Oczywiście nie zglosił tylko zastraszył na początku i miałem czas do 20 i tak o 16 już dałem eq wszystko

zmienie mu email we wtorek i nawet chce mi w dodatku pomóc widzicie jaki musi być dobry ?

naprawde bylo mi go szkoda w dodatku ma żone . . . więc wiecie bd mi może pozyczał ale teraz

to uszanuje przynajmiej :(

Opublikowano

Oczywiście nie zglosił tylko zastraszył na początku i miałem czas do 20 i tak o 16 już dałem eq wszystko

zmienie mu email we wtorek i nawet chce mi w dodatku pomóc widzicie jaki musi być dobry ?

naprawde bylo mi go szkoda w dodatku ma żone . . . więc wiecie bd mi może pozyczał ale teraz

to uszanuje przynajmiej :(

WTF ?? Bo był jakiś twój kolega ?? i skąd miałeś passy ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Napisz emaila albo coś z przeproszeniami

Przeprosiny mogą nie wystarczyć, szczególnie wtedy gdy osoba której wszedłeś w drogę jest uparta :D

cdf9afd4388528be10101381fd80f99c.gif
Opublikowano

Wystarczy ze weszłes na jego e-maila i juz ma na Ciebie sad paragrafy. Jesli straci konto i pokaze np smsy przelewy itp wplacane na SM tez masz przesrane. Nie baw sie w kradzieze bo z glupiej gry dorobis sie nie małych problemow. Jako iz jestes niepełnoletni grozi Ci poprawczak plus grzywna.

Opublikowano

Ale już wszsystko jest ok bo mi mówił

bd razem z nim grał i z tego 2 kolegą

bo to na 2 konta aż eq było ;d

poprostu 2 osoba podala pasy

a oni byli kumplami wszedlem

tamten napisal wlasciciel ja tak

itp napisalem ze zapomnialem do

all kont pasów a ten napisał ;d

bo myslał że to ja i poszedł spać i wiecie ile było czasu

tak że nawet zgadłem hasło na poczte jego imie ;d

tak sie skończyłem przeprosilem go a ten dobra więc

jak może nie wystarczyć gadałem z nim na skype

oddalem mu perly itp ; ) i to dla niego jest wielkim

plusem bo mi pisal więc teraz mi ufa i może bd sobie

pożyczać eq ; ) dzięki wszsytkich będę wiedział na przyszłość

przed tym chciałem napisać czy warto itp ale mi mpcforum nie

dzialalo więc wiecie wreście trafiłem na spoko kolesi ;)

Opublikowano

Ja tam bym zaryzykował, dał na inne konto i sprzedał na allegro. Ale w każdym razie zrobiłeś dobrze ale nie po Polsku, ponieważ Polska słynie z kradzieży :D

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...