Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Guest Pass.

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klikasz przejdz do aplikacji nastepnie chyba musisz zaprosic znajomych i odbierasz klucz te troche angielskiego chyba umiesz

Opublikowano

Gdyby jeszcze tak do WoW'a rozdawali Guest Passy ^^

do wow'a daja cos w stylu guest pass, poszukaj na forum w dziale wow

Opublikowano

do wow'a daja cos w stylu guest pass, poszukaj na forum w dziale wow

1* WoW ma darmowego triala

2* Guest Pass Key należy wpisać na stronie http://eu.battle.net lub http://us.battle.net (zależy gdzie stworzyliście konto), a dokładnie w ustawieniach konta (na pewno znajdziecie)

3* Diablo III ściągniecie zaraz po wpisaniu owego klucza na waszym koncie. Będziecie mieli wtedy możliwość pobrania klienta

Pozdrawiam.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

a japoprosze keya dofull wersjidiablo

Prosilbym o keya na pw bo mi cos nie dziala ;/ ;/

Poleci limit dzienny like

to ja na priv poprosze keya do pelnej wersji diablo3 bede likowac max przez miesiac

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

a czy tylko mi nie laczy sie juz trial z serwerem??

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Za tydzień będzie darmowy trial dla wszystkich.

Ten trial jest dla regionu Ameryka. Jeżeli kupię d3 (normalnie w sklepie), to region zmieni się na Europa?

Opublikowano

Za tydzień będzie darmowy trial dla wszystkich.

Ten trial jest dla regionu Ameryka. Jeżeli kupię d3 (normalnie w sklepie), to region zmieni się na Europa?

Na stronie battle net przy zakładaniu konta załóz na Europa z tym trialem moze pójdzie jezeli nie to pobaw sie w ustawieniach przy instalacji wybierasz region jezeli Masz trial na Ameryka to wydaje mi sie ze na europie nie zagraszi no i całą rozgrywke bedziesz miał w jezyku angielskim no ale zawsze mozna pokombinowac moze akurat zadziała tak mi sie wydaje nie jestem pewny

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...