Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dotyczące bana ;D

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gram na solarze, mam tam woja 33lv z full eq +9 z bonami.

Chciałbym sobie z woja zwerbować przyjaciela (tym przyjacielem będę ja) a dokładniej mojego buffa.

Jak wiecie za zarejestrowanie się na linku polecającym dostaje się PDka i Buty wiatru.

Jak bym używał na mojej nowej postaci (buffku) cheaty, to by mi mogli zbanować mojego woja na którym nie używałem cheatów ?

Konta zrobiłbym na osobnych mailach oczywiście.

CZekam na ODpwiedzi POzdrawiam ;D

Opublikowano

Bana nie dostaniesz, ale nie da się na to samo ip werbować przyjaciół.

zarejestruje się tylko na 2koncie i zacznę expić na tym samym IP :P

nie wiem czy ryzykować

Opublikowano

Raczej sam nie zwerbujesz sobie postaci, poproś kolege aby utworzył konto/albo Ty u kolegi utworzysz konto i jazda. A bana dostaniesz jedynie na postać na której używałeś cheat'a i konta powiązane z e-mail'em.

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

na IP nie banuja sam sprawdzalem ;) na 1 emailu zbanowane 5 czy 7 kont reszta nie ruszone ( wszzystkie na tym samym IP ) zwerbowac mozesz sobie przyjaciela z jednego kompa z jednego IP ( tez sprawdzalem ) wiec zakladaj konto i powodzenia :D

Tu jak cos masz link gdzie za reje z niego otrzymujesz zdejmowalnego PD'ka na 3 h ( znalazlem kiedys na MPC'ach )

http://www.metin2.pl/landing/?kid=a-02011-06611-1108-a38071ed

Po rejestracji zakladasz postac wchodzisz w IS'a i tam masz cos takiego jak depozyt konta klikasz i tam bd twoj gratisowy PD

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Byłoby powiązanie między ip tych postaci a raczej kont , radze odpalać buffa na jakimśinnym kompie/lapku wtedy tylko jedna postać dostanie bana.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Byłoby powiązanie między ip tych postaci a raczej kont , radze odpalać buffa na jakimśinnym kompie/lapku wtedy tylko jedna postać dostanie bana.

nie tyle co na tym samym kompie/laptopie co na innym adresie IP.

Opublikowano

ludzie zastanówcie sie po IP nie banuja z jednego prostego powodu co z ludzmi ktorzy maja IP osiedlowe np z kablowki gdzie 100 1000 lub wiecej osob ma to samo IP ( ja tak mialem ok 1 k ludzi z tym samym IP ) i z tego polowa gra w metina i trafi sie jeden gracz co uzywa cheatow to maja banowac wszystkich pokolei za tego jednego gracza ktory uzywal np FB ?? Powtorze jeszcze raz jezeli konta bd mial na innych emailach bana nie dostaniesz !!!! ( ja dostalem raz jak przekladalem malze z fisha na glowna przez handel ale to jeden jedyny raz dalej itemki na boty daje przez handel i bana brak chyba ze zlapie cie GM lub ktos nagra )

Sory ze tak bez przecinkow i kropek ale mam zje//// klawiature

Pozdro

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Gość daronian
Opublikowano

Nie dostaniesz bana, ale oni mogą się potem domyślać... czasem robią "prześwity" logów i wychodzi coś co po jakimś czasie sprawdzą.

Proponuję zmieniać IP poprzez odpowiednie programy VPN, np. Cyber Ghost. Przez proxy nie ma sensu próbować.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, ale oni mogą się potem domyślać... czasem robią "prześwity" logów i wychodzi coś co po jakimś czasie sprawdzą.

Proponuję zmieniać IP poprzez odpowiednie programy VPN, np. Cyber Ghost. Przez proxy nie ma sensu próbować.

Dodam iż jeśli masz internet przykładowo z neostrady lub z innego dostawcy internetu u którego masz zmienne ip to chyba żaden problem.

Wyłączasz i załączasz modem i ip masz inne :D

cdf9afd4388528be10101381fd80f99c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...