Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] GP Crates

Diaskun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko słyszałem od pewnego dobrego źródła, że crates gp ma wejsc w srodku czerwca tak 15-20 czerwca. Daje wam 61% na to wiadomość ona nie jest pewna, lecz tak może być,

Opublikowano

Tak właśnie. Jak słuchasz plot co piszą na cf (tak mi się wydaje) a nie z oryginalnej strony czy coś to nie pisz, bo pewnie to będzie gówno prawda. Jak będą miały wyjść GP creates to pewnie administracja nas poinformuje na stronie głównej ;)

Opublikowano

Tak właśnie. Jak słuchasz plot co piszą na cf (tak mi się wydaje) a nie z oryginalnej strony czy coś to nie pisz, bo pewnie to będzie gówno prawda. Jak będą miały wyjść GP creates to pewnie administracja nas poinformuje na stronie głównej ;)

oby byłoby fajnie jakby dodali ale jakieś fajne bronie np. AUG A1Camo lub w ogule coś nowego xD xD xD

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Skoro na NA jest, to i na EU powinno być, i z pewnością będzie, ale wydaje mi się, że jeszcze nie czas na wprowadzenie tego.

Na razie muszą nadgonić z Updatami do NA, bo w NA maja bardzo dużo map, z 10 więcej niż w EU.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

@Up

Tak dokładnie. Nie dość, że na NA więcej map to i jeszcze broni w cholerę. :P Tak mi się wydaje, że dopiero gdzieś za 3-4 miechy gamerage będzie myślał o tych GP Crates, bo wątpię by w najbliższym czasie dodali. ;) O ile nie dłużej będziemy czekać. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Wgle nie dziwi mnie, że dodał to jakiś dzieciak który chce więcej postów.

Też moge se coś wymyślić i dodać na forum.

Zmienie zdanie jak podasz stronke na której się tego dowiedziałeś.

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Ostatnio na stronie gamerange było info o wakacyjnym updac'ie

Tak właśnie czytałem. Trzeba wejść na ich Facebook'a i tak kliknąć co chcemy w wakacyjnym Updacie. Większość jest właśnie na GP Crates. Tylko czy Gamerage wysłucha swoich graczy ? To się okaże. ;) Ja osobiście zaznaczyłem GP Crates. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Również jakieś partnerstwo z Z8 podpisali :)

Wytłumacz mi co ma partnerstwo do kratek za GP ?

;)

Opublikowano

@up Przecież wiem, tylko że to jest offtop. Po co pisać o partnerstwie z8games z gamerage skoro temat jest założony po to, żeby poinformować kiedy będą losy za GP ? Bezsensowna informacja.

Opublikowano

Dojdą GP creates tylko źle wytłumaczyli u Game Rage na officjalnej stronce tylko nie ogarniam co?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

SIEMKA WAM CO TO JEST TEN GP CRATES

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...