Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.2.5 szukam

Tomeklata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym pograc w minecrafta, wiem ze najnowszą wersja to 1.2.5, lecz jestem tu całkiem Świerzy i nie ogarniam tego dosyć ... nie chce się tak tłuc po oficjalnej stronie minecrafta, bo i tak tego nie ogarnę narazie. Tak tak chciał bym przyjść na gotowe.. czyli mam do was pytanie czy posiada ktoś z was link to ściągnięcia minecrafta gotowego ? Tak tak jestem leniem .. Dziękuję z góry tam dam wam like czy jakie tam są wynagrodzenia za pomoc.

Weteran
Opublikowano

Jak, masz premium to wystarczy że minecrafta pobierzesz stąd:

http://www.minecraft.net/download

włączysz minecraft'a i masz już 1.2.5

Jak nie masz premium to nie otrzymasz od nas linku do minecraft'a ponieważ wtedy jest to piractwo a mpcforum tego nie wspiera.

Więc wpisz sobie w google.pl MinecraftSP i masz tego pełno tak że pobierasz odpalasz minecraft'a i masz wersje 1.2.5 :)

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

MPC nie wspiera piractwa? Tu 90% ludzi piraci, a launcher pirata poszukaj na YT, jak pobierzesz klikasz przy uruchamianiu "Force Update" i masz 1.2.5...

Game Over

Opublikowano

Jak, masz premium to wystarczy że minecrafta pobierzesz stąd:

http://www.minecraft.net/download

włączysz minecraft'a i masz już 1.2.5

Jak nie masz premium to nie otrzymasz od nas linku do minecraft'a ponieważ wtedy jest to piractwo a mpcforum tego nie wspiera.

Więc wpisz sobie w google.pl MinecraftSP i masz tego pełno tak że pobierasz odpalasz minecraft'a i masz wersje 1.2.5 :)

Ślepy jesteś co on pisze? że jest świeży ..

Wpisz w google.pl launcher minecraft 1.2.5 i będzie tego sporo..

Kliknij na obrazek jeśli Ci pomogłem. ;)

6dcf2c73e6c1f52a43720e43adef3352.jpg

Opublikowano

W tym dziale, w podpiętych znajdziesz launcher dla premium i no-premium. Jak już go pobierzesz to po prostu włączasz, wpisujesz nick i logujesz :)

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...