Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze na 2 gale ?

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam takie pytanko :) Na 2 gale na dk i kubiki itd. lepiej kupić aegisa lub jakiś inny new statek czy profi design dla golca za 250k uri ? :)

baner.png

Opublikowano

aegisa i do niego formacje rombu i mozeszlac dk caly czas bezwracania do teleportu bo robm ci regeneruje oslone a aegis dodatkowoma regeneracjeok 100 tys hp co minute chyba i ok tyle samo oslon co pol minuty:) wiec majac wszystko na 16lvl mozna samemu kubika ubic;d

Opublikowano

profi design praktycznie nic ci nie daje, ja polecił bym aegisa, sam na niego zbieram :D

reklama

Opublikowano

To zeby spamu nie robic tez zadam pytanko...

Posiadam Golca 24pp (Grube, banka i lusterko) ponad 31lf3 ponad 20 b02 Petka 12lvl kamyk 2lvl itp i nic praktycznie oprocz 16 oslonek na 2lvl i niewiem czy brac aegisa czy cytadelke...

Ogolnie to statek mi potrzebny na wrotka alfa betka gamma zetka epilson i moze kiedys delta... ale takze na bocenie na x-8 na strunerkach lub na x-6,7 na dk i mk moze jak zalatwie ulepszenia to i na cube ale niewiem na czym lepiej wyjde. AEGIS vS. CITADEL co polecacie??

Edit:

Posiadam Takze ROMB

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Moim zdaniem w Twoim przypadku wybor, ani Aegisa ani Cytadeli nie bedzie bledem.

Chociaz osobiscie polecam Ci Aegisa, ma wiecej przydatnych skilli ktore podczas bicia alienow naprawde sie przydaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...