Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift code nie chce działać

Bronek41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobię orginalnego minecraft i z nim było gift code wpiskuje je na stronek orginalną minecraft i piszę że kod jest nie prawidłowy proszę o pomoc .

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Daj copy i potem paste :) może źle przepisałeś skopiuj.

Opublikowano

Kody mają różną ilości znaków, jeżeli nadal nie działa ( nie wiem jakim cudem ) to pisz do pomocy technicznej. Na pewno kupiłeś kod na tej stronie minecraft.net ??

Myślę, że to wszystko wyjaśnia:

http://help.mojang.com/customer/portal/articles/353966-my-gift-code-does-not-work

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Weteran
Opublikowano

Masz, błąd pisz do mojang czyli do nich i oni ci odpiszą w ciągu 24h jak to prawda że zakupiłeś u nich a ci nie działa no to w 100% dadzą ci nowy gift code pisz do nich oczywiście po Angielsku.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

@up On skopiował to jak miał się pomylić.

topic jedyne rozwiązanie to zgłoszenie tego problemu minecraft.net i ci kod wymienią . (chyba ze oszukujesz)

Opublikowano

I napisz czy dziala bo jestem ciekawy ^^

Jeszcze jedno pytanie, czemu kupywales gift code zamiast od razu premium na konto ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałęm taki problem zakupiłem gre wszystko i po zakupie wyswietlila mi sie strona ze pomyslnie zostala zakupiona gra i numer zamuwienia i powyzej moj nick i napisalem do mojang i w ciagu 24godz. przyslali mi powiadomienie ze moje konto jest juz premium trololol :PPP (i wkoncu moge gran na yogbox) ^_^

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...